Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lentos Pateadores Sucios Dragones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vara onderschept slim de pass. Cosano verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria rent richting de bal. Cosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Telleria onderschept slim de pass. Vara rent richting de bal. Telleria onderschept slim de pass. Telleria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lentos Pateadores - Sucios Dragones 0:1

25e minuut.
Randez geeft de bal voor. Inworp. Contador met een snelle inworp. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lentos Pateadores - Sucios Dragones 1:1

29e minuut.
Conrado met een sublieme pass. Guevara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Guevara raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Guevara kan niet meer verder spelen. Valdes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Pateadores 59%, Sucios Dragones 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lentos Pateadores - Sucios Dragones 1:1

51e minuut.
Randez verovert de bal door een tackle van achteren. Benavente rent richting de bal. España tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Benavente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Benavente zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zambrano met een harde bal richting middenveld. Benavente kopt de bal weg. Daar is Pascual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar is nu in balbezit. Salazar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pascual rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara passt de bal zonder na te denken. Telleria is nu in balbezit. Telleria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente probeert naar een medespeler te passen. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een lange en hoge pass. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Arroyo geeft een hoge lob. Conrado rent richting de bal. Conrado geeft de bal voor. Telleria is nu in balbezit. Telleria schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lentos Pateadores - Sucios Dragones 1:2

80e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cosano rent richting de bal. Cosano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Corbacho de bal. Telleria is nu in balbezit. Telleria haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pascual rent richting de bal. Vara geeft een lange en hoge pass. Vazquez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macias is nu in balbezit. Macias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Pateadores 53%, Sucios Dragones 47%.
Lentos Pateadores - Sucios Dragones 1:2