Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anybuk Kwoondos Jung
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal zonder na te denken. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Hakito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:1

4e minuut.
Mândreanu met een snelle inworp. Simeone probeert de bal met de borst te controleren. Simeone geeft een lange en hoge pass. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hwan-Son controleert de bal met de borst. Grabić onderschept slim de pass. Grabić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jefferson de bal. Jefferson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:2

12e minuut.
Közalmaz probeert naar een medespeler te passen. Jefferson rent richting de bal. Jefferson passt de bal met de wreef. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mândreanu met een sublieme pass. Minh Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khánh met een sublieme pass. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Park-Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Ying probeert naar een medespeler te passen. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh draait met de bal, schiet en ... Park-Ying probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Minh Khánh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yang-Han kopt de bal weg. Daar is Közalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi schiet op doel. Hakito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:3

18e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal zonder na te denken. Jefferson rent richting de bal. Jefferson haalt uit met een fantastische trap. Hakito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:4

26e minuut.
Simeone rent richting de bal. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh passt de bal zonder na te denken. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... Hakito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:5

29e minuut.
Lee-Kwoon is nu in balbezit. Mândreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mândreanu speelt de bal door. Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ivaldi is nu in balbezit. Ivaldi speelt de bal door. Lee-Tae bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson verovert de bal door een tackle van achteren. Jefferson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh probeert naar een medespeler te passen. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. Son-Kun probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mândreanu zal de hoekschop nemen. Jefferson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh passt de bal met de wreef. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson draait met de bal, schiet en ... Hakito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:6

38e minuut.
Hakito trapt de bal weg van het doel. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh passt de bal met de wreef. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jee-Hyun met een sublieme pass. Hwan-Son bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Grabić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Grabić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Kondik speelt de bal door. Mândreanu kopt de bal weg. Minh Khánh rent richting de bal. Minh Khánh met een sublieme pass. Ivaldi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Mândreanu met een snelle inworp. Simeone geeft een lange en hoge pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Kwoondos 80%, Jung 20%.
Anybuk Kwoondos - Jung 0:6

47e minuut.
Mândreanu met de inworp. Simeone speelt de bal door. Minh Khánh is nu in balbezit. Minh Khánh passt de bal zonder na te denken. Közalmaz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Simeone is nu in balbezit. Simeone passt de bal zonder na te denken. Közalmaz rent richting de bal. Közalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:7

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh met de inworp. Simeone speelt de bal door. Jefferson is nu in balbezit. Jefferson schiet op doel. Hakito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Hakito met een sublieme pass. Radłowski kopt de bal weg. Yang-Han heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi onderschept slim de pass. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Park-Ying geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Khánh met de inworp. Jefferson probeert de bal met de borst te controleren. Jefferson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Son-Kun met een harde bal richting middenveld. Minh Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khánh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cheng-Kun geeft de bal voor. Klungelig pakt Mândreanu de bal. Mândreanu speelt de bal door. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Jee-Hyun speelt de bal door. Hayoung rent richting de bal. Mândreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mândreanu krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Cheng-Kun kopt de bal weg. Lee-Tae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Közalmaz speelt de bal door. Ivaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi draait met de bal, schiet en ... Hakito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Közalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Közalmaz passt de bal met de wreef. Jefferson rent richting de bal. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:8

76e minuut.
Simeone passt de bal met de wreef. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz met een sublieme pass. Jefferson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jefferson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:9

77e minuut.
Son-Kun geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mândreanu met een snelle inworp. Klungelig pakt Simeone de bal. Simeone geeft de bal voor. Hakito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Hwan-Son is nu in balbezit. Minh Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khánh geeft de bal voor. Jefferson rent richting de bal. Jefferson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ivaldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Közalmaz de bal. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:10

85e minuut.
Simeone kopt de bal weg. Park-Ying is nu in balbezit. Minh Khánh onderschept slim de pass. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lee-Kwoon is nu in balbezit. Lee-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Minh Khánh kopt de bal weg. Közalmaz is nu in balbezit. Közalmaz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anybuk Kwoondos - Jung 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anybuk Kwoondos 79%, Jung 21%.
Anybuk Kwoondos - Jung 0:11