Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ajpei Dangereux Éléphants
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten matig
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Tchana met een snelle inworp. M`Bassa is nu in balbezit. Binya begaat een overtreding. M`Bassa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Barga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tchana rent richting de bal. Ekambi onderschept slim de pass. Tchana begaat een overtreding. Tchana krijgt een gele kaart. Ekambi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Binya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt N`Toko de bal. Mamoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamoun draait met de bal, schiet en ... Boundka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ajpei - Dangereux Éléphants 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajpei 37%, Dangereux Éléphants 63%.
Ajpei - Dangereux Éléphants 0:1

50e minuut.
N`Toko probeert naar een medespeler te passen. M`Bassa speelt de bal door. Yombi rent richting de bal. Klungelig pakt Tatiense de bal. Tatiense passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
M`Bassa geeft de bal voor. Tatiense kopt de bal weg. Mvondo rent richting de bal. Mvondo schiet op doel. Ekotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Gilad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ajpei - Dangereux Éléphants 1:1

72e minuut.
Nsana rent richting de bal. Nsana probeert naar een medespeler te passen. Daar is M`Barga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. M`Barga schiet op doel. N`Gilad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
M`Bassa is nu in balbezit. M`Bassa geeft een lange en hoge pass. Pelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Mpessa verovert de bal door een tackle van achteren. Mpessa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ajpei 40%, Dangereux Éléphants 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ajpei - Dangereux Éléphants 1:1