Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wavingflag United Division
Normal Tactiek 532 | 2a 1w
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 36.1
slecht Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Shkolnikov is nu in balbezit. Miśtal met een sublieme pass. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Antonsson rent richting de bal. Antonsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Miśtal rent richting de bal. Miśtal passt de bal in één keer door. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Korkishko bokst de bal weg. Dikan` rent richting de bal. Antonsson onderschept slim de pass. Antonsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Thám is nu in balbezit. Thám geeft de bal voor. Dikan` probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moso Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:1

14e minuut.
Daar is Ushtan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savchenko speelt de bal door. Daar is Smolyaninov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moso Hernandez onderschept slim de pass. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə speelt de bal door. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio geeft een hoge lob. Moso Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:2

32e minuut.
Miśtal rent richting de bal. Miśtal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moso Hernandez de bal. Moso Hernandez schiet op doel. Korkishko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:3

34e minuut.
Savchenko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raça met een snelle inworp. Moso Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wavingflag 81%, United Division 19%.
Wavingflag - United Division 0:4

48e minuut.
Andrić verovert de bal door een tackle van achteren. Raça is nu in balbezit. Raça geeft een hoge lob. Moso Hernandez is nu in balbezit. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Thám verovert de bal door een tackle van achteren. Thám passt de bal met de wreef. Moso Hernandez rent richting de bal. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:5

56e minuut.
Daar is Zamudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Dikan` bereikt de bal nog maar net als eerste. Moso Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Moso Hernandez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:6

59e minuut.
Zamudio speelt de bal door. Reckenbeil is nu in balbezit. Dikan` onderschept slim de pass. Dikan` geeft de bal voor. Moso Hernandez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Andrić geeft een hoge lob. Antonsson rent richting de bal. Yudin maakt een afschuwelijke overtreding. Antonsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Zamudio wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Smolyaninov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Raça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moso Hernandez rent richting de bal. Moso Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Korkishko bokst de bal weg. Dikan` is nu in balbezit. Antonsson onderschept slim de pass. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Korkishko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Miśtal is nu in balbezit. Miśtal passt de bal in één keer door. Moso Hernandez rent richting de bal. Moso Hernandez draait met de bal, schiet en ... Korkishko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yudin rent richting de bal. Antonsson verovert de bal door een tackle van achteren. Antonsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:7

70e minuut.
Smolyaninov met een sublieme pass. Andrić rent richting de bal. Andrić passt de bal in één keer door. Zamudio geeft een lange en hoge pass. Dikan` kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moso Hernandez rent richting de bal. Moso Hernandez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 0:8

82e minuut.
Miśtal probeert naar een medespeler te passen. Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson draait met de bal, schiet en ... Korkishko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ushtan rent richting de bal. Yazmacı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ushtan raakt geblesseerd tijdens het duel. Yazmacı geeft een lange en hoge pass. Shkolnikov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wavingflag - United Division 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wavingflag 68%, United Division 32%.
Wavingflag - United Division 1:8