Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vardes Sišana Vecie čomi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Naglis is nu in balbezit. Starkovs onderschept slim de pass. Starkovs passt de bal met de wreef. Bleija bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleija geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:0

15e minuut.
Zunda probeert naar een medespeler te passen. Turaids bereikt de bal nog maar net als eerste. Rēvelnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Krīts is nu in balbezit. Krīts draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:1

19e minuut.
Rēvelnieks speelt de bal door. Zemgalis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Didriķis. Didriķis krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Turaids kopt de bal weg. Dunens bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzbrucējs bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzbrucējs geeft een hoge lob. Dunens geeft een lange en hoge pass. Stenders probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Turaids is nu in balbezit. Turaids geeft een hoge lob. Tensbergs rent richting de bal. Starkovs verovert de bal door een tackle van achteren. Starkovs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pizičs met een snelle inworp. Bleija geeft de bal voor. Daar is Tensbergs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egle rent richting de bal. Egle schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Naglis trapt de bal weg. Rēvelnieks is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Didriķis. Didriķis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

41e minuut.
Rēvelnieks raakt geblesseerd tijdens het duel. Zunda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dunens rent richting de bal. Dunens geeft een hoge lob. Rēvelnieks rent richting de bal. Rēvelnieks schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 64%, Sišana Vecie čomi 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:1

49e minuut.
Rēvelnieks probeert naar een medespeler te passen. Krīts is nu in balbezit. Šmaukstelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krīts verovert de bal door een tackle van achteren. Krīts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:2

61e minuut.
Zemgalis rent richting de bal. Zemgalis geeft een hoge lob. Krīts bereikt de bal nog maar net als eerste. Krīts haalt uit met een fantastische trap. Stenders werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:3

73e minuut.
Bleija passt de bal in één keer door. Dunens rent richting de bal. Uzbrucējs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Uzbrucējs krijgt een gele kaart. Dunens roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dunens kan niet meer verder spelen. Urbis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vardes 54%, Sišana Vecie čomi 46%.
FC Vardes - Sišana Vecie čomi 1:3