Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 21:29
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: SAN SIRO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6336
FC ENGALE 28 TOUBA SAINT LOUIS ACADEMY FOOT
SUPER MARIO Tactiek BOX DEFENSE
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 41.3
solid Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen good


5e minuut.
Petel onderschept slim de pass. Colmayer verovert de bal door een tackle van achteren. Colmayer geeft een lange en hoge pass. Ielardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Stylianou probeert naar een medespeler te passen. Jardim is nu in balbezit. Deprez begaat een overtreding. Jardim moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jardim kan niet meer verder spelen. Funda komt het veld opgelopen. Ielardi met een snel genomen vrije trap. Cristea probeert de bal met de borst te controleren. Bagat is nu in balbezit. Bagat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 1:0

27e minuut.
Funda met de inworp. Petel met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colmayer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bagat krijgt zijn hoofd ertegen. Roganti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 2:0

34e minuut.
Ielardi onderschept slim de pass. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi onderschept slim de pass. Ielardi haalt uit met een fantastische trap. Roganti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ENGALE 28 TOUBA - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 3:0

41e minuut.
Eerola met een sublieme pass. Kutlík speelt de bal door. Bagat is nu in balbezit. Bagat geeft een hoge lob. Tuptyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 36%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 64%.
FC ENGALE 28 TOUBA - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 3:0

55e minuut.
Bagat rent richting de bal. Dönmezer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bagat raakt geblesseerd tijdens het duel. Ielardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herbin kopt de bal weg. Ielardi is nu in balbezit. Ielardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tuptyński heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Colmayer zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Silva is nu in balbezit. Ielardi verovert de bal door een tackle van achteren. Fradelizio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielardi onderschept slim de pass. Ielardi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ajvaz passt de bal met de wreef. Eerola rent richting de bal. Deprez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deprez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuptyński met een harde bal richting middenveld. Eerola kopt de bal weg. Bagat rent richting de bal. Bagat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ENGALE 28 TOUBA 41%, SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 59%.
FC ENGALE 28 TOUBA - SAINT LOUIS ACADEMY FOOT 3:0