Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emportés Cottes A-S Thiès
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cheikh Ndiaye kopt de bal weg. Moreau is nu in balbezit. Mandiouban rent richting de bal. Mandiouban draait met de bal, schiet en ... Senghor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Cottes - A-S Thiès 1:0

20e minuut.
Sambou probeert de bal met de borst te controleren. Cheikh Ndiaye is nu in balbezit. Sambou verovert de bal door een tackle van achteren. Sambou geeft een lange en hoge pass. Gueye probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Samba Ba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sambou met de inworp. N`Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Emportés Cottes - A-S Thiès 1:1

24e minuut.
Marcoux rent richting de bal. Tour verovert de bal door een tackle van achteren. Tour probeert naar een medespeler te passen. N`Ze bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Salih geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dione met een snelle inworp. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Cottes - A-S Thiès 2:1

39e minuut.
Salih met een snelle inworp. Correa speelt de bal door. Samba Ba verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Diaw geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Inworp. Dione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cheikh Ndiaye speelt de bal door. Moreau rent richting de bal. Moreau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Cottes 52%, A-S Thiès 48%.
Emportés Cottes - A-S Thiès 2:1

47e minuut.
Aziz Diouf verovert de bal door een tackle van achteren. Aziz Diouf passt de bal zonder na te denken. Moreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiouban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emportés Cottes - A-S Thiès 3:1

82e minuut.
Kande is nu in balbezit. Mandiouban is nu in balbezit. Mandiouban met een sublieme pass. Moreau is nu in balbezit. Moreau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Djalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw rent richting de bal. Djalo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Djalo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Djalo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emportés Cottes 44%, A-S Thiès 56%.
Emportés Cottes - A-S Thiès 3:1