Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 18:29
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.01
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3070
Warn Pambiqçi Krallar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Səfəroğlu probeert naar een medespeler te passen. İldırımoğlu is nu in balbezit. Ağabəyov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağabəyov krijgt een gele kaart. İldırımoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seyidzadə met een snel genomen vrije trap. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Seyidsoy krijgt zijn hoofd ertegen. Çərkəzzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Zəngilanlı met de inworp. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 48%, Pambiqçi Krallar 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warn - Pambiqçi Krallar 0:0

49e minuut.
Əzizbəyov geeft een lange en hoge pass. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bədəlbəyli de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Azər probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu speelt de bal door. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. Azər werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Pambiqçi Krallar 0:1

61e minuut.
Seyidzadə probeert de bal aan de voet te houden. Yaqubov rent richting de bal. Yaqubov met een sublieme pass. Seyidsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy schiet op doel. Çərkəzzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Məmmədquluzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - Pambiqçi Krallar 1:1

71e minuut.
Seyidzadə geeft een hoge lob. Əzizbəyov rent richting de bal. Met opzet legt Səmədli zijn tegenspeler op de grond. Səmədli krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Nərimanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salayev met een snelle inworp. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ağabəyov kopt de bal weg. Seyidsoy is nu in balbezit. Abbas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abbas krijgt een gele kaart. Seyidsoy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Seyidsoy kan niet meer verder spelen. Əlicanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 50%, Pambiqçi Krallar 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warn - Pambiqçi Krallar 1:1