Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Majestic Academy Strenuous Wood
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Jabir passt de bal zonder na te denken. Sarpong heeft problemen om de bal te vangen. Sarpong probeert naar een medespeler te passen. Kwao is nu in balbezit. Kwao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Strenuous Wood 0:1

34e minuut.
Mintah geeft de bal voor. Quaye heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Draman. Quaye moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quaye kan niet meer verder spelen. Prempeh komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Simons geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quansah met de inworp. Bremansu is nu in balbezit. Bremansu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Quansah is nu in balbezit. Quansah passt de bal zonder na te denken. Halm kan de bal niet met de borst controleren. Prempeh rent richting de bal. Prempeh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Academy 45%, Strenuous Wood 55%.
Majestic Academy - Strenuous Wood 0:1

49e minuut.
Stafford trapt de bal weg van het doel. Afum kopt de bal weg. Simons is nu in balbezit. Prempeh verovert de bal door een tackle van achteren. Prempeh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Draman is nu in balbezit. Mintah onderschept slim de pass. Mintah speelt de bal door. Bremansu rent richting de bal. Bremansu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Majestic Academy - Strenuous Wood 1:1

67e minuut.
Bremansu is nu in balbezit. Bremansu passt de bal zonder na te denken. Prempeh rent richting de bal. Prempeh haalt uit met een fantastische trap. Hyde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Majestic Academy - Strenuous Wood 2:1

76e minuut.
Klungelig pakt Draman de bal. Mintah is nu in balbezit. Mintah geeft een hoge lob. Prempeh probeert de bal met de borst te controleren. Prempeh schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Quansah verovert de bal door een tackle van achteren. Quansah speelt de bal door. Simons is nu in balbezit. Prempeh verovert de bal door een tackle van achteren. Prempeh schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Majestic Academy 46%, Strenuous Wood 54%.
Majestic Academy - Strenuous Wood 2:1