Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internazionale Milano Nerazzurri 牛肉串串
gelato Tactiek 牛肉串
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
5 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 47.2
poor Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Longhu verovert de bal door een tackle van achteren. Longhu met een sublieme pass. Gherman is nu in balbezit. Gherman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 0:1

14e minuut.
Laifu onderschept slim de pass. Laifu passt de bal met de wreef. Gherman rent richting de bal. Gherman haalt uit met een fantastische trap. Cosmin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vandermollen speelt de bal door. Dayıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayıoğlu passt de bal in één keer door. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu haalt uit met een fantastische trap. Cosmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dayıoğlu zal de hoekschop nemen. Longhu springt en kopt de bal. Cosmin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 0:2

19e minuut.
Laifu speelt de bal door. Vandermollen speelt de bal door. Marczuk is nu in balbezit. Marczuk geeft een hoge lob. Longhu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Abdul`ahat probeert naar een medespeler te passen. Dayıoğlu rent richting de bal. Dayıoğlu geeft een lange en hoge pass. Longhu rent richting de bal. Longhu draait met de bal, schiet en ... Cosmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Papeo verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman onderschept slim de pass. Gherman passt de bal met de wreef. Dayıoğlu is nu in balbezit. Dayıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Gherman is nu in balbezit. Gherman passt de bal in één keer door. Abdul`ahat rent richting de bal. Abdul`ahat schiet op doel. Desario probeert de bal aan de voet te houden. Cosmin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Gherman speelt de bal door. Klungelig pakt Abdul`ahat de bal. Abdul`ahat passt de bal in één keer door. Longhu rent richting de bal. Longhu schiet op doel. Cosmin bokst de bal weg.

43e minuut.
Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugoni rent richting de bal. Barrassi is nu in balbezit. Bugoni is nu in balbezit. Bugoni draait met de bal, schiet en ... Petrovický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Née met de inworp. Barrassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugoni rent richting de bal. Bugoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Milano Nerazzurri 79%, 牛肉串串 21%.
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 0:2

52e minuut.
Laifu probeert naar een medespeler te passen. Abdul`ahat is nu in balbezit. Abdul`ahat passt de bal zonder na te denken. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu haalt uit met een fantastische trap. Cosmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Longhu kopt de bal weg. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Di Geso is nu in balbezit. Gherman verovert de bal door een tackle van achteren. Gherman speelt de bal door. Longhu is nu in balbezit. Longhu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Abdul`ahat rent richting de bal. Abdul`ahat geeft een hoge lob. Chiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gherman rent richting de bal. Gherman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gherman passt de bal zonder na te denken. Daar is Vandermollen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandermollen geeft een hoge lob. Longhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 0:3

77e minuut.
Laifu passt de bal in één keer door. Barrassi rent richting de bal. Bugoni is nu in balbezit. Bugoni haalt uit met een fantastische trap. Petrovický probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 1:3

83e minuut.
Laifu met een sublieme pass. Pellegatta is nu in balbezit. Pellegatta geeft een hoge lob. Dayıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Laifu geeft de bal voor. Cosmin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale Milano Nerazzurri 77%, 牛肉串串 23%.
Internazionale Milano Nerazzurri - 牛肉串串 1:3