Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Banisoif Ahmar El-Agouza
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Abaza rent richting de bal. Abdul-Samad is nu in balbezit. Abaza onderschept slim de pass. Riyadh rent richting de bal. Riyadh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Salim is nu in balbezit. Salim passt de bal zonder na te denken. Mamdouh verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abdul-Fattah zal de hoekschop nemen. Abutreika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Riyadh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riyadh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Banisoif - Ahmar El-Agouza 1:0

16e minuut.
Siraj met een sublieme pass. Karbiogo is nu in balbezit. Karbiogo passt de bal zonder na te denken. Yoonus is nu in balbezit. Yoonus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abdul-Samad met een sublieme pass. Sharaf is nu in balbezit. Salim begaat een overtreding. Salim krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ragheb onderschept slim de pass. Abaza rent richting de bal. Abaza speelt de bal door. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abutreika probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Banisoif 49%, Ahmar El-Agouza 51%.
AS Banisoif - Ahmar El-Agouza 1:0

53e minuut.
Tawfik passt de bal zonder na te denken. Karbiogo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shunnar. Shunnar krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Abdel Raheem bereikt de bal nog maar net als eerste. Abaza met een sublieme pass. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh schiet op doel. Abutreika probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Abdel Raheem is nu in balbezit. Abdel Raheem geeft een lange en hoge pass. Daar is Wafiyy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoonus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yoonus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Banisoif - Ahmar El-Agouza 1:1

78e minuut.
Salim rent richting de bal. Salim passt de bal zonder na te denken. Riyadh is nu in balbezit. Riyadh schiet op doel. Mamdouh probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Banisoif - Ahmar El-Agouza 2:1

89e minuut.
Ragheb rent richting de bal. Ragheb passt de bal in één keer door. Mamdouh bereikt de bal nog maar net als eerste. Riyadh onderschept slim de pass. Riyadh haalt uit met een fantastische trap. Abutreika bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Banisoif 38%, Ahmar El-Agouza 62%.
AS Banisoif - Ahmar El-Agouza 2:1