Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chasseurs Honnêtes Guerriers Invincibles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen average


13e minuut.
Tessaro kopt de bal weg. Schaack is nu in balbezit. Schaack passt de bal met de wreef. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Honnêtes - Guerriers Invincibles 1:0

19e minuut.
Bimmermann geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sevenig rent richting de bal. Sevenig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Afrika verovert de bal door een tackle van achteren. Afrika schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chasseurs Honnêtes - Guerriers Invincibles 1:1

23e minuut.
Daar is Bauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shinn bereikt de bal nog maar net als eerste. Shinn passt de bal met de wreef. Afrika is nu in balbezit. Afrika schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Di Bartolomeo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Bartolomeo speelt de bal door. Ralinger rent richting de bal. Schaack onderschept slim de pass. Schaack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Honnêtes 48%, Guerriers Invincibles 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chasseurs Honnêtes - Guerriers Invincibles 1:1

49e minuut.
Ralinger rent richting de bal. Di Bartolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bartolomeo passt de bal in één keer door. Schaack is nu in balbezit. Schaack haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Decombis kopt de bal weg. Daar is Ralinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ralinger probeert naar een medespeler te passen. Afrika rent richting de bal. Afrika schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chasseurs Honnêtes - Guerriers Invincibles 1:2

74e minuut.
Tessaro onderschept slim de pass. Afrika onderschept slim de pass. Zannier verovert de bal door een tackle van achteren. Sevenig verovert de bal door een tackle van achteren. Sevenig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Afrika bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevenig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro verovert de bal door een tackle van achteren. Afrika onderschept slim de pass. Afrika draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Henckels probeert de bal aan de voet te houden. Tessaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tessaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schaack de bal. Schaack schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chasseurs Honnêtes 47%, Guerriers Invincibles 53%.
Chasseurs Honnêtes - Guerriers Invincibles 1:2