Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Députés Jeunes Députés Excellents
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
de Scherff passt de bal met de wreef. Debarre is nu in balbezit. Anger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Debarre raakt geblesseerd tijdens het duel. de Scherff met een snel genomen vrije trap. Ferro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Kerschen is nu in balbezit. Fautsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fautsch speelt de bal door. Bertholet is nu in balbezit. Bertholet haalt uit met een fantastische trap. Ferro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Maul geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ralinger met de inworp. Lenners is nu in balbezit. Lenners schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lenners probeert naar een medespeler te passen. Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. Decker met een sublieme pass. Lenners bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenners schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 44%, Députés Excellents 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Députés Jeunes - Députés Excellents 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Decker met de inworp. Daar is Fautsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ernster rent richting de bal. Ernster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Lenners raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Colling komt het veld opgelopen.

67e minuut.
de Scherff met een sublieme pass. Gonderinger is nu in balbezit. Fautsch maakt een afschuwelijke overtreding. Fautsch krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bertholet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertholet geeft een lange en hoge pass. Daar is Hunnewald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colling is nu in balbezit. Colling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pilot geeft een hoge lob. Kerschen is nu in balbezit. Kerschen schiet op doel. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Hunnewald verovert de bal door een tackle van achteren. Hunnewald geeft een lange en hoge pass. Ozdemir is nu in balbezit. Gonderinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gonderinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ihry geeft een hoge lob. Inworp. Ralinger met een snelle inworp. Colling is nu in balbezit. Colling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Députés Jeunes - Députés Excellents 1:0

90e minuut.
Bertholet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Britz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Députés Jeunes 47%, Députés Excellents 53%.
Députés Jeunes - Députés Excellents 1:0