Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Galon Rezil Wahs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Fahd is nu in balbezit. Ra`uf verovert de bal door een tackle van achteren. Ra`uf probeert naar een medespeler te passen. Ettayeb rent richting de bal. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ben Slimane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdel rent richting de bal. Abdel probeert naar een medespeler te passen. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Ben Slimane de bal. Fihr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ben Slimane krijgt een gele kaart. Fihr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 42%, Rezil Wahs 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jadiid Galon - Rezil Wahs 0:0

59e minuut.
Fawzi geeft de bal voor. Walid kopt de bal weg. Abdel is nu in balbezit. Ettayeb rent richting de bal. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Abdel rent richting de bal. Joman met een sublieme pass. Dradeni rent richting de bal. Muzzammil is nu in balbezit. Muzzammil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Galon - Rezil Wahs 1:0

70e minuut.
Fahd heeft problemen om de bal te vangen. Fahd passt de bal met de wreef. Ab Abel Udarnah speelt de bal door. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap. Faysal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane geeft de bal voor. Debelle probeert naar een medespeler te passen. Muzzammil heeft problemen om de bal te vangen. Muzzammil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faysal met een harde bal richting middenveld. Mubarak kopt de bal weg. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Galon 37%, Rezil Wahs 63%.
Jadiid Galon - Rezil Wahs 1:0