Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Dajaaj Bezii Sem
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Benarouche geeft de bal voor. Inworp. Abdullah met de inworp. Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hathazari geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - Bezii Sem 0:1

21e minuut.
Inworp. El-Chamadi met een snelle inworp. Hamdi is nu in balbezit. Hamdi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juzizi de bal. De bal raakt de paal. Ruis rent richting de bal. Ruis geeft een hoge lob. Jalal kopt de bal weg. Daar is Hamdi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamdi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Belbajid met een harde bal richting middenveld. Rouissi kopt de bal weg. Juzizi kan de bal niet met de borst controleren. Hasim rent richting de bal. Hasim haalt uit met een fantastische trap. Belbajid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Dajaaj - Bezii Sem 1:1

39e minuut.
Daar is Nasir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdullah is nu in balbezit. Abdullah speelt de bal door. Khalifa rent richting de bal. Khalifa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Dajaaj - Bezii Sem 1:2

43e minuut.
Hathazari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mas`ud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 52%, Bezii Sem 48%.
Al Dajaaj - Bezii Sem 1:2

51e minuut.
Ab Abel Udarnah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi passt de bal in één keer door. Hasim is nu in balbezit. Hasim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Ruis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi met een sublieme pass. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasim draait met de bal, schiet en ... Ruis probeert de bal aan de voet te houden. Belbajid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Rouissi geeft een lange en hoge pass. Al-Gherini rent richting de bal. Hasim verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi haalt uit met een fantastische trap. Belbajid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Ruis met een harde bal richting middenveld. Jalal kopt de bal weg. Hasim rent richting de bal. Hasim haalt uit met een fantastische trap. Juzizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
El-Chamadi kopt de bal weg. Hasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruis is nu in balbezit. Hasim onderschept slim de pass. Hasim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Dajaaj 34%, Bezii Sem 66%.
Al Dajaaj - Bezii Sem 1:2