Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistawiiy Shway Shibel Mecnun Shibel
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Boumijel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abu Zeid met een snelle inworp. Amal is nu in balbezit. Amal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Abd-al-Jawwad kopt de bal weg. Daar is Atif, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braham krijgt een gele kaart. Atif is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atif met een snel genomen vrije trap. Fu`ad controleert de bal met de borst. Atocha is nu in balbezit. Atocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Shibel - Mecnun Shibel 1:0

16e minuut.
Fihr trapt de bal weg. Na een snelle pass probeert Teldjoun de bal onder controle te krijgen. Abd-al-Jawwad probeert naar een medespeler te passen. Braham is nu in balbezit. Braham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fihr met een harde bal richting middenveld. Inworp. Attayer met de inworp. Abd-al-Jawwad controleert de bal met de borst. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Naqid bereikt de bal nog maar net als eerste. Naqid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Munir de bal. Abd-al-Jawwad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abd-al-Jawwad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Shibel 49%, Mecnun Shibel 51%.
Mistawiiy Shway Shibel - Mecnun Shibel 1:0

50e minuut.
Boumijel met een sublieme pass. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer passt de bal met de wreef. Braham rent richting de bal. Braham haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Atif bereikt de bal nog maar net als eerste. Braham onderschept slim de pass. Braham met een sublieme pass. Abd-al-Jawwad is nu in balbezit. Abd-al-Jawwad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mistawiiy Shway Shibel - Mecnun Shibel 1:1

63e minuut.
Abd-al-Jawwad passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Munir de bal. Braham is nu in balbezit. Braham schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistawiiy Shway Shibel - Mecnun Shibel 1:2

69e minuut.
Fadil is nu in balbezit. Atif verovert de bal door een tackle van achteren. Atif speelt de bal door. Amal is nu in balbezit. Amal speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Atif rent richting de bal. Fadil onderschept slim de pass. Fadil geeft een lange en hoge pass. Naqid rent richting de bal. Naqid geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Abd-al-Jawwad verovert de bal door een tackle van achteren. Abd-al-Jawwad probeert naar een medespeler te passen. Braham is nu in balbezit. Braham passt de bal in één keer door. Naqid rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistawiiy Shway Shibel 67%, Mecnun Shibel 33%.
Mistawiiy Shway Shibel - Mecnun Shibel 1:2