Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-05 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola Pro
  • Stadion: ALCATRAAZ PARK
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6477
GREEN_BOYS_UNITED Tubkal Eagles
Pyramid Tactiek Atlas
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
44.4 gemiddelde waardering 29
solide Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Šeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pooli met een sublieme pass. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Kassemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 1:0

6e minuut.
Bartnik probeert naar een medespeler te passen. Szuba is nu in balbezit. Kałuski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuski geeft de bal voor. Giraldo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kałuski rent richting de bal. Kałuski speelt de bal door. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha draait met de bal, schiet en ... Kassemi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 2:0

19e minuut.
Mártha kopt de bal weg. Kelders is nu in balbezit. Valverde onderschept slim de pass. Valverde draait met de bal, schiet en ... Kassemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuski passt de bal in één keer door. Mártha is nu in balbezit. Mártha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kelders is nu in balbezit. Mártha verovert de bal door een tackle van achteren. Mártha geeft de bal voor. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel. Kassemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 3:0

29e minuut.
Valverde onderschept slim de pass. Mártha is nu in balbezit. Mártha passt de bal zonder na te denken. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Keller rent richting de bal. Giraldo onderschept slim de pass. Giraldo geeft een hoge lob. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. Kassemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Valverde passt de bal zonder na te denken. Drafat is nu in balbezit. Tähti begaat een overtreding. Tähti krijgt een gele kaart. Drafat raakt geblesseerd tijdens het duel. Pooli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 25%, Tubkal Eagles 75%.
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 3:0

46e minuut.
Badaoui controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šeda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fayard kan de bal niet met de borst controleren. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Paal! Kassemi met een sublieme pass. Kałuski kopt de bal weg. Mártha probeert de bal met de borst te controleren. Mártha draait met de bal, schiet en ... Kassemi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Góral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 4:0

54e minuut.
Kałuski met een sublieme pass. Klungelig pakt Valverde de bal. Mártha rent richting de bal. Mártha haalt uit met een fantastische trap. Kassemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 5:0

58e minuut.
Bernabé rent richting de bal. Bernabé geeft de bal voor. Valverde kopt de bal weg. Mártha rent richting de bal. Mártha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mártha verovert de bal door een tackle van achteren. Kassemi speelt de bal door. Pooli probeert naar een medespeler te passen. Giraldo is nu in balbezit. Góral bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

64e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Góral ... Strafschop! Giraldo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mártha neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kassemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 6:0

71e minuut.
Fayard onderschept slim de pass. Kałuski verovert de bal door een tackle van achteren. Kałuski geeft een hoge lob. Mártha maakt een snoekduik en kopt de bal. Kassemi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Góral de bal. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha draait met de bal, schiet en ... Kassemi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 7:0

80e minuut.
Drafat is nu in balbezit. Drafat probeert naar een medespeler te passen. Kałuski probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha schiet op doel. Klungelig pakt Keller de bal. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GREEN_BOYS_UNITED 22%, Tubkal Eagles 78%.
GREEN_BOYS_UNITED - Tubkal Eagles 8:0