Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 21:30
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: Mabina Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3007
Mabina Difaa Ta99aBa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Hadrioui is nu in balbezit. Hadrioui passt de bal zonder na te denken. Khatoui is nu in balbezit. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismaili haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hamidaoui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasri is nu in balbezit. Manari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nasri raakt geblesseerd tijdens het duel. Nasri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sabir verovert de bal door een tackle van achteren. Hadrioui is nu in balbezit. Elabaasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadrioui onderschept slim de pass. Hadrioui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ibrahimi speelt de bal door. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah geeft een hoge lob. Hadrioui is nu in balbezit. Hadrioui schiet op doel. Kaddioui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Hadioud verovert de bal door een tackle van achteren. Manari rent richting de bal. Manari probeert naar een medespeler te passen. Ismaili rent richting de bal. Ismaili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Qasemi probeert naar een medespeler te passen. Hadrioui rent richting de bal. Sabir is nu in balbezit. Hadrioui rent richting de bal. Hadrioui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 52%, Difaa Ta99aBa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mabina - Difaa Ta99aBa 0:0

58e minuut.
Klungelig pakt Ismaili de bal. Qasemi rent richting de bal. Ismaili begaat een overtreding. Qasemi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Qasemi kan niet meer verder spelen. Nafti komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadrioui verovert de bal door een tackle van achteren. Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir haalt uit met een fantastische trap. Kaddioui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - Difaa Ta99aBa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 36%, Difaa Ta99aBa 64%.
Mabina - Difaa Ta99aBa 1:0