Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kharipbian Astrals
nakego Tactiek 352
51% Balbezit 49%
14% Spel op eigen helft 86%
39 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
40.3 gemiddelde waardering 22.2
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Thamboowasha passt de bal zonder na te denken. Umakanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Umakanta passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 1:0

2e minuut.
Guifeng is nu in balbezit. Guifeng geeft een hoge lob. Sanpakij kopt de bal weg. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 2:0

3e minuut.
Sanpakij rent richting de bal. Kim begaat een overtreding. Sanpakij is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yingsawa met een snel genomen vrije trap. Thamboowasha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chamnanraksa rent richting de bal. Margera verovert de bal door een tackle van achteren. Margera met een sublieme pass. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Srisa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 3:0

6e minuut.
Ilwen is nu in balbezit. Ilwen passt de bal zonder na te denken. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dingbo geeft de bal voor. Ilwen rent richting de bal. Ilwen passt de bal zonder na te denken. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hua rent richting de bal. Hua geeft een lange en hoge pass. Ilwen kopt de bal weg. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Onpakddee rent richting de bal. Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfo onderschept slim de pass. Rolfo geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 4:0

20e minuut.
Jaruphan onderschept slim de pass. Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 5:0

22e minuut.
Hua is nu in balbezit. Hua geeft de bal voor. Klungelig pakt Thamboowasha de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tomo Chan de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Margera geeft een hoge lob. Ilwen kopt de bal weg. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 6:0

28e minuut.
Ilwen passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha rent richting de bal. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 7:0

37e minuut.
Margera passt de bal zonder na te denken. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 8:0

38e minuut.
Na Nakhon controleert de bal met de borst. Thamboowasha rent richting de bal. Nithatsansart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thamboowasha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolfo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Srisa trapt de bal weg van het doel. Ilwen rent richting de bal. Ilwen passt de bal zonder na te denken. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... Srisa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ilwen neemt de hoekschop. Margera kopt de bal weg. Daar is Thamboowasha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Srisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 9:0

41e minuut.
Hua rent richting de bal. Hua passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 11%, Astrals 89%.
Kharipbian - Astrals 10:0

46e minuut.
Thamboowasha verovert de bal door een tackle van achteren. Thamboowasha passt de bal zonder na te denken. Ilwen is nu in balbezit. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ilwen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guifeng rent richting de bal. Margera verovert de bal door een tackle van achteren. Margera speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Nithatsansart is nu in balbezit. Jaruphan verovert de bal door een tackle van achteren. Jaruphan passt de bal zonder na te denken. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha haalt uit met een fantastische trap. Srisa bokst de bal weg.

50e minuut.
Yingsawa kopt de bal weg. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij passt de bal met de wreef. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Srisa bokst de bal weg.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kim stond buitenspel. Yingsawa neemt vlug de vrije trap. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 11:0

63e minuut.
Jaruphan speelt de bal door. Klungelig pakt Ilwen de bal. Ilwen passt de bal zonder na te denken. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Srisa bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Margera zal de hoekschop nemen. Ilwen is nu in balbezit. Umakanta is nu in balbezit. Umakanta schiet op doel. Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 12:0

65e minuut.
Ilwen onderschept slim de pass. Ilwen speelt de bal door. Sanpakij rent richting de bal. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bumroongmitr is nu in balbezit. Bumroongmitr geeft een hoge lob. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij schiet op doel. Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 13:0

71e minuut.
Guifeng is nu in balbezit. Mani onderschept slim de pass. Mani geeft de bal voor. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thamboowasha is nu in balbezit. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Srisa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 14:0

73e minuut.
Ilwen is nu in balbezit. Ilwen met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanpakij de bal. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 15:0

80e minuut.
Daar is Chamnanraksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hua verovert de bal door een tackle van achteren. Hua passt de bal in één keer door. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha draait met de bal, schiet en ... Srisa bokst de bal weg.

81e minuut.
Margera probeert naar een medespeler te passen. Thamboowasha heeft problemen om de bal te vangen. Sanpakij is nu in balbezit. Sanpakij haalt uit met een fantastische trap. Srisa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 16:0

84e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. Rolfo onderschept slim de pass. Rolfo met een sublieme pass. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij draait met de bal, schiet en ... Srisa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanpakij is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kharipbian - Astrals 17:0

86e minuut.
Bumroongmitr onderschept slim de pass. Bumroongmitr met een sublieme pass. Klungelig pakt Umakanta de bal. Umakanta schiet op doel. Srisa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yingsawa passt de bal zonder na te denken. Sanpakij rent richting de bal. Sanpakij passt de bal in één keer door. Thamboowasha rent richting de bal. Thamboowasha schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kharipbian 16%, Astrals 84%.
Kharipbian - Astrals 17:0