Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stroke United Phetchaburi Vikings
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta speelt de bal door. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maneechote de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stroke United - Phetchaburi Vikings 1:0

20e minuut.
Hongkajorn is nu in balbezit. Hongkajorn geeft een lange en hoge pass. Chaimongkol heeft problemen om de bal te vangen. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Taweewattana passt de bal met de wreef. Inworp. Sangpratum met een snelle inworp. Buranasupkajorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Buranasupkajorn geeft de bal voor. Chunlei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukonta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yong Soo speelt de bal door. Dingde rent richting de bal. Dingde schiet op doel. Chunlei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Jian Yi is nu in balbezit. Dingde rent richting de bal. Kaewmoon rent richting de bal. Dingde rent richting de bal. Dingde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroke United 50%, Phetchaburi Vikings 50%.
Stroke United - Phetchaburi Vikings 1:0

47e minuut.
Onpakddee is nu in balbezit. Onpakddee met een sublieme pass. Dingde is nu in balbezit. Dingde draait met de bal, schiet en ... Chunlei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stroke United - Phetchaburi Vikings 1:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chunlei trapt de bal weg van het doel. Yong Soo kopt de bal weg. Kaewmoon rent richting de bal. Kaewmoon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kaewmoon is nu in balbezit. Kaewmoon passt de bal in één keer door. Raksombat met een sublieme pass. Dingde rent richting de bal. Dingde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sukonta speelt de bal door. Taweewattana rent richting de bal. Taweewattana passt de bal in één keer door. Kangjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangjin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inworp. Gocher-san zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raksombat rent richting de bal. Taweewattana onderschept slim de pass. Taweewattana geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stroke United 56%, Phetchaburi Vikings 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stroke United - Phetchaburi Vikings 1:1