Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Tigers Crazy Burst
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Ziadie rent richting de bal. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield geeft de bal voor. Stewart rent richting de bal. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Moore rent richting de bal. Ziadie is nu in balbezit. Ziadie probeert naar een medespeler te passen. Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Tigers - Crazy Burst 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 58%, Crazy Burst 42%.
Magic Tigers - Crazy Burst 0:1

59e minuut.
Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Gardner rent richting de bal. Butler begaat een overtreding. Gardner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Messam geeft een hoge lob. Moore rent richting de bal. Moore geeft een hoge lob. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley draait met de bal, schiet en ... Cargill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Butler kopt de bal weg. Green speelt de bal door. Gardner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langley rent richting de bal. Langley draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Moore de bal. Ziadie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie passt de bal in één keer door. Mendes rent richting de bal. Mendes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Tigers 50%, Crazy Burst 50%.
Magic Tigers - Crazy Burst 0:1