Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Defensores Feroces Cincopinosfc
Normal Tactiek nica
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Velez heeft problemen om de bal te vangen. Sevilla Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton begaat een overtreding. Sevilla Medina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Aranzábal rent richting de bal. Kossler verovert de bal door een tackle van achteren. Kossler probeert naar een medespeler te passen. Norton is nu in balbezit. Norton schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ponikowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiorini-Lowell komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Iglesias trapt de bal weg. Aranzábal kopt de bal weg. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorini-Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alpízar geeft een lange en hoge pass. Fiorini-Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell passt de bal zonder na te denken. Velez rent richting de bal. Velez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:1

11e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Fiorini-Lowell is nu in balbezit. Velez is nu in balbezit. Velez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:2

13e minuut.
Mureşeanu onderschept slim de pass. Mureşeanu met een sublieme pass. Sevilla Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell onderschept slim de pass. Fiorini-Lowell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Zepeda rent richting de bal. Inworp. Zepeda met de inworp. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fiorini-Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevilla Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell verovert de bal door een tackle van achteren. Velez is nu in balbezit. Velez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:3

42e minuut.
Mureşeanu speelt de bal door. Râlea speelt de bal door. Fiorini-Lowell is nu in balbezit. Velez rent richting de bal. Velez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensores Feroces 86%, Cincopinosfc 14%.
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:4

53e minuut.
Amorebieta onderschept slim de pass. Vidales bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Râlea geeft een lange en hoge pass. Velez springt en kopt de bal. Iglesias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Râlea passt de bal zonder na te denken. Velez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velez speelt de bal door. Fiorini-Lowell rent richting de bal. Fiorini-Lowell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Norton rent richting de bal. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea passt de bal in één keer door. Daar is Fiorini-Lowell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorini-Lowell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:5

67e minuut.
Jackson speelt de bal door. Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een lange en hoge pass. Fiorini-Lowell rent richting de bal. Fiorini-Lowell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abadía rent richting de bal. Velez onderschept slim de pass. Velez speelt de bal door. Fiorini-Lowell rent richting de bal. Fiorini-Lowell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:6

72e minuut.
Villagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagra passt de bal in één keer door. Jackson rent richting de bal. Fiorini-Lowell is nu in balbezit. Fiorini-Lowell draait met de bal, schiet en ... Iglesias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Râlea rent richting de bal. Râlea passt de bal met de wreef. Velez speelt de bal door. Fiorini-Lowell rent richting de bal. Fiorini-Lowell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:7

77e minuut.
Amorebieta kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft een hoge lob. Fiorini-Lowell is nu in balbezit. Fiorini-Lowell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Alpízar heeft problemen om de bal te vangen. Alpízar geeft de bal voor. Aranzábal probeert naar een medespeler te passen. Fiorini-Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Jackson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniella met de inworp. Fiorini-Lowell bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorini-Lowell geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensores Feroces 86%, Cincopinosfc 14%.
Defensores Feroces - Cincopinosfc 0:7