Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros Desamparados Metaleros UD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mullins met een sublieme pass. Mencia probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sagastume. Sagastume krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Abou speelt de bal door. Amaya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteta rent richting de bal. Beteta draait met de bal, schiet en ... Quiróz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Abou heeft problemen om de bal te vangen. Abou passt de bal zonder na te denken. Jackson geeft een hoge lob. Mullins rent richting de bal. Mullins passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Oyola rent richting de bal. Oyola geeft een hoge lob. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya passt de bal zonder na te denken. Mencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 60%, Metaleros UD 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros Desamparados - Metaleros UD 0:0

47e minuut.
Ardon speelt de bal door. Sagastume speelt de bal door. Beteta is nu in balbezit. Beteta draait met de bal, schiet en ... Del Bosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros Desamparados - Metaleros UD 1:0

61e minuut.
Amaya kopt de bal weg. Daar is Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Beteta draait met de bal, schiet en ... Del Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mullins passt de bal zonder na te denken. Beteta is nu in balbezit. Amaya onderschept slim de pass. Mullins verovert de bal door een tackle van achteren. Mullins haalt uit met een fantastische trap. Quiróz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De Trinidad passt de bal zonder na te denken. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas geeft een hoge lob. Beteta is nu in balbezit. Beteta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De Trinidad kopt de bal weg. Mullins rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oyola. Oyola krijgt een gele kaart. Mullins raakt geblesseerd tijdens het duel. Galeas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arita rent richting de bal. Arita draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros Desamparados 51%, Metaleros UD 49%.
Toros Desamparados - Metaleros UD 1:0