Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novyje Myshi Caspiy Loshadi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Averchenko geeft de bal voor. Kotov rent richting de bal. Kotov schiet op doel. Tregubov probeert de bal aan de voet te houden. Kaliev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novyje Myshi - Caspiy Loshadi 0:1

20e minuut.
Boranbaev is nu in balbezit. Boranbaev passt de bal met de wreef. Chureev is nu in balbezit. Kisselev verovert de bal door een tackle van achteren. Kisselev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Shvydko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Averchenko rent richting de bal. Averchenko speelt de bal door. Kisselev rent richting de bal. Kisselev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 63%, Caspiy Loshadi 37%.
Novyje Myshi - Caspiy Loshadi 0:1

58e minuut.
Orakbaev is nu in balbezit. Shvydko verovert de bal door een tackle van achteren. Geidarov is nu in balbezit. Averchenko is nu in balbezit. Averchenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bekbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Bekbaev geeft de bal voor. Tregubov heeft problemen om de bal te vangen. Kisselev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisselev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Averchenko onderschept slim de pass. Averchenko met een sublieme pass. Kisselev is nu in balbezit. Averchenko is nu in balbezit. Averchenko schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Myshi 64%, Caspiy Loshadi 36%.
Novyje Myshi - Caspiy Loshadi 0:1