Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Hammom Maqtab Bola yoq
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kurtov rent richting de bal. Kurtov speelt de bal door. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ... Babayev probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Koranov rent richting de bal. Koranov passt de bal zonder na te denken. Kilmoqov rent richting de bal. Kilmoqov schiet op doel. Izmirov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Attorlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranov onderschept slim de pass. Koranov met een sublieme pass. Kilmoqov is nu in balbezit. Kilmoqov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Boritov onderschept slim de pass. Boritov passt de bal in één keer door. Sardirov is nu in balbezit. Sardirov geeft een hoge lob. Bilarmoqov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Koranov probeert naar een medespeler te passen. Kilmoqov is nu in balbezit. Gushtov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gushtov krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ismaldiyev rent richting de bal. Sardirov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Go`lamov. Sardirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelganov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fedishev verovert de bal door een tackle van achteren. Attorlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedishev verovert de bal door een tackle van achteren. Koranov is nu in balbezit. Koranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Maqtab Bola yoq 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 54%, Maqtab Bola yoq 46%.
Kim Hammom - Maqtab Bola yoq 0:1

48e minuut.
Koranov is nu in balbezit. Koranov speelt de bal door. Daar is Kilmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilmoqov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Maqtab Bola yoq 0:2

75e minuut.
Ismaldiyev geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zardiyev met de inworp. Boritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boritov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Koranov rent richting de bal. Jindogayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koranov krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Faszidov probeert de bal met de borst te controleren. Sardirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardirov met een sublieme pass. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov schiet op doel. Xonayev bokst de bal weg. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardirov met de inworp. Boritov geeft een lange en hoge pass. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Biringizov geeft de bal voor. Jindogayev kopt de bal weg. Klungelig pakt Fedishev de bal. Boritov rent richting de bal. Boritov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Xonayev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Hammom - Maqtab Bola yoq 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Hammom 37%, Maqtab Bola yoq 63%.
Kim Hammom - Maqtab Bola yoq 1:2