Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FunCool FC MaZZeo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten average
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Molinari is nu in balbezit. Ceschini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschini probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lo Ritto geeft een hoge lob. Caccavello is nu in balbezit. Caccavello geeft de bal voor. Klungelig pakt Selvaggio de bal. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bollati verovert de bal door een tackle van achteren. Bollati probeert naar een medespeler te passen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lo Ritto is nu in balbezit. Lo Ritto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Molinari de bal. Selvaggio is nu in balbezit. Selvaggio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Madafferi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FunCool FC - MaZZeo 0:1

38e minuut.
Molinari is nu in balbezit. Lo Ritto verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Ritto probeert naar een medespeler te passen. Selvaggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FunCool FC - MaZZeo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FunCool FC 54%, MaZZeo 46%.
FunCool FC - MaZZeo 0:2

74e minuut.
Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Busca is nu in balbezit. Vicari bereikt de bal nog maar net als eerste. Busca rent richting de bal. Busca schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Calvello is nu in balbezit. Calvello passt de bal met de wreef. Sartori rent richting de bal. Selvaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Selvaggio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FunCool FC 44%, MaZZeo 56%.
FunCool FC - MaZZeo 0:2