Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC New Team City JJStorm
442 Tactiek luca
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Barocas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piroscia bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło verovert de bal door een tackle van achteren. Mariano Marques rent richting de bal. Mariano Marques haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczygło rent richting de bal. Szczygło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - JJStorm 0:1

17e minuut.
Klungelig pakt Grković de bal. Grković passt de bal met de wreef. Mariano Marques is nu in balbezit. Mariano Marques haalt uit met een fantastische trap. Daar is Congedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - JJStorm 0:2

22e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll speelt de bal door. Grković is nu in balbezit. Grković geeft de bal voor. Mariano Marques krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Szczygło rent richting de bal. Mariano Marques bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło rent richting de bal. Mariano Marques is nu in balbezit. Mariano Marques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Hâmpu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barocas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barocas passt de bal in één keer door. Mariano Marques rent richting de bal. Mariano Marques schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - JJStorm 0:3

37e minuut.
Mariano Marques raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amri komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pagnotta rent richting de bal. Pagnotta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piroscia de bal. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grković kopt de bal weg. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buscellagre. Szczygło moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szczygło kan niet meer verder spelen. Plichta komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Coliessa is nu in balbezit. Grković verovert de bal door een tackle van achteren. Grković passt de bal met de wreef. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri schiet op doel. Anzolini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - JJStorm 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 74%, JJStorm 26%.
FC New Team City - JJStorm 0:4

66e minuut.
Barocas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Griso de bal. Carroll met een sublieme pass. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hâmpu rent richting de bal. Bottigli geeft een hoge lob. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnotta verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnotta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Buscellagre geeft een hoge lob. Griso kopt de bal weg. Flemming probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Amri de bal. Amri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Piroscia controleert de bal met de borst. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu met een sublieme pass. Plichta is nu in balbezit. Plichta draait met de bal, schiet en ... Paal! Anzolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Amri is nu in balbezit. Piroscia rent richting de bal. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri draait met de bal, schiet en ... Congedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anzolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anzolini met een sublieme pass. Grković kopt de bal weg. Congedo heeft problemen om de bal te vangen. Amri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barocas kopt de bal weg. Plichta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amri is nu in balbezit. Amri haalt uit met een fantastische trap. Anzolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC New Team City - JJStorm 0:5

86e minuut.
Grković probeert naar een medespeler te passen. Hâmpu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bologna onderschept slim de pass. Bologna passt de bal zonder na te denken. Griso heeft problemen om de bal te vangen. Amri rent richting de bal. Amri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC New Team City 76%, JJStorm 24%.
FC New Team City - JJStorm 0:5