Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-23 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7478
Canada Ghana
4-3-wing-2* Tactiek contraataque
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
66.9 gemiddelde waardering 48
wonderbaarlijk Schieten matig
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Bellavance zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. DeRosario is nu in balbezit. DeRosario passt de bal in één keer door. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ... Paakuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bellavance bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarfo. Bellavance is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellavance zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dandy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 1:0

14e minuut.
DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario speelt de bal door. Dandy is nu in balbezit. Dandy draait met de bal, schiet en ... Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 2:0

16e minuut.
Paakuna met een sublieme pass. Klungelig pakt Yaro de bal. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dandy rent richting de bal. Dandy schiet op doel. Paakuna bokst de bal weg.

19e minuut.
Paakuna speelt de bal door. Radzinski kopt de bal weg. Daar is Sogbey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dandy rent richting de bal. Dandy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meuleman met een snelle inworp. DeRosario rent richting de bal. DeRosario geeft een lange en hoge pass. Bradley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Meuleman speelt de bal door. Sarpong is nu in balbezit. Bradley onderschept slim de pass. Bradley schiet op doel. Paakuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 3:0

34e minuut.
Sogbey neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Hutchinson de bal onder controle te krijgen. Radzinski geeft een hoge lob. Dandy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Meuleman rent richting de bal. Meuleman geeft de bal voor. Dandy rent richting de bal. Dandy draait met de bal, schiet en ... Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meuleman zal de hoekschop nemen. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 4:0

40e minuut.
Bellavance met de inworp. DeRosario rent richting de bal. DeRosario speelt de bal door. Bradley rent richting de bal. Bradley draait met de bal, schiet en ... Paakuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dogbe is nu in balbezit. DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario passt de bal met de wreef. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley schiet op doel. Paakuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 28%, Ghana 72%.
Canada - Ghana 4:0

46e minuut.
Odamtten bereikt de bal nog maar net als eerste. Odamtten passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sangari de bal. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bradley rent richting de bal. Bradley schiet op doel. Paakuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 5:0

48e minuut.
DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario geeft een hoge lob. Dandy is nu in balbezit. Dandy schiet op doel. Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 6:0

51e minuut.
DeRosario geeft een lange en hoge pass. Paakuna met een sublieme pass. Meuleman kopt de bal weg. Dandy kan de bal niet met de borst controleren. Dandy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - Ghana 7:0

57e minuut.
Bellavance speelt de bal door. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sangari krijgt een gele kaart. Bradley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. DeRosario wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
DeRosario is nu in balbezit. Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario begaat een overtreding. DeRosario krijgt een gele kaart.

71e minuut.
DeRosario met een sublieme pass. Meuleman speelt de bal door. Klungelig pakt Sarpong de bal. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley draait met de bal, schiet en ... Paakuna bokst de bal weg. Sangari is nu in balbezit. Sangari geeft de bal voor. Meuleman rent richting de bal. Meuleman geeft de bal voor. Dandy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
DeRosario geeft de bal voor. Sangari rent richting de bal. Bradley onderschept slim de pass. Bradley draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Sarfo rent richting de bal. Garvey verovert de bal door een tackle van achteren. Garvey geeft een hoge lob. Dandy rent richting de bal. Dandy haalt uit met een fantastische trap. Paakuna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 37%, Ghana 63%.
Canada - Ghana 7:0