Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-22 18:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dumi Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1730
Steluta din Colacu AC Daestina Sanpetru Brasov
1 Tactiek Lacuri 442
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 24.5
good Schieten weak
poor Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell geeft een lange en hoge pass. Muntenuş rent richting de bal. Mitrevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Covei rent richting de bal. Kaspar met een sublieme pass. Mitrevičius rent richting de bal. Mitrevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 1:0

10e minuut.
Kaspar kopt de bal weg. Bucerzan heeft problemen om de bal te vangen. Covei rent richting de bal. Mitrevičius is nu in balbezit. Mitrevičius haalt uit met een fantastische trap. Inostroza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

12e minuut.
Muntenuş heeft problemen om de bal te vangen. Bucerzan probeert naar een medespeler te passen. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy haalt uit met een fantastische trap. Inostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Coppell de bal. Coppell speelt de bal door. Covei speelt de bal door. Mitrevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Covei rent richting de bal. Covei passt de bal met de wreef. Mitrevičius rent richting de bal. Mitrevičius haalt uit met een fantastische trap. Muntenuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Covei is nu in balbezit. Muntenuş rent richting de bal. Mitrevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrevičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 3:0

29e minuut.
Kaspar onderschept slim de pass. Kaspar geeft een hoge lob. Mitrevičius is nu in balbezit. Mitrevičius haalt uit met een fantastische trap. Inostroza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 4:0

40e minuut.
Galdames geeft de bal voor. Mărcuş rent richting de bal. Warowy onderschept slim de pass. Warowy schiet op doel. Inostroza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta din Colacu 47%, AC Daestina Sanpetru Brasov 53%.
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warowy met een snelle inworp. Kaspar probeert naar een medespeler te passen. Mitrevičius rent richting de bal. Mitrevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Stones is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaspar. Stones raakt geblesseerd tijdens het duel. Mărcuş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Calderano onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Agăt zal de hoekschop nemen. Vadim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanghelie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serbanescu is nu in balbezit. Stones geeft een hoge lob. Zicu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 5:1

75e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Mitrevičius onderschept slim de pass. Mitrevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mitrevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 6:1

85e minuut.
Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan geeft de bal voor. Calderano is nu in balbezit. Calderano geeft een hoge lob. Mitrevičius maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steluta din Colacu 46%, AC Daestina Sanpetru Brasov 54%.
Steluta din Colacu - AC Daestina Sanpetru Brasov 6:1