Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Skarfar Þór
Normal Tactiek Tactic 2
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bergþórsson passt de bal in één keer door. Björgúlfsson rent richting de bal. Björgúlfsson passt de bal met de wreef. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Arnarsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Þorgrímsson de bal. Höskuldsson is nu in balbezit. Höskuldsson geeft een lange en hoge pass. Karpiniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:1

5e minuut.
Jóason geeft de bal voor. Arason heeft problemen om de bal te vangen. Arinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arinbjörnsson geeft een hoge lob. Karpiniak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Þorgrímsson geeft een lange en hoge pass. Björgúlfsson heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Fúsason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:2

12e minuut.
Björgúlfsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Sigmundsson de bal. Höskuldsson speelt de bal door. Þorgrímsson geeft de bal voor. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal in één keer door. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:3

17e minuut.
Arnarsson rent richting de bal. Arnarsson probeert naar een medespeler te passen. Arinbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:4

20e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Karpiniak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Þorgrímsson zal de hoekschop nemen. Kessler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Ottósson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorgrímsson is nu in balbezit. Þorgrímsson geeft de bal voor. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler haalt uit met een fantastische trap. Fúsason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Höskuldsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ottósson de bal. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:5

28e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Met opzet legt Þorgrímsson zijn tegenspeler op de grond. Ottósson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ottósson met een snel genomen vrije trap. Þorfinnsson geeft een lange en hoge pass. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Fúsason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:6

35e minuut.
Fúsason probeert naar een medespeler te passen. Arnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnarsson passt de bal met de wreef. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:7

37e minuut.
Ottósson is nu in balbezit. Höskuldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Höskuldsson geeft een hoge lob. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Fúsason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Fúsason niet meer kan verder spelen. Aðalbjörnsson komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Þorgrímsson met een sublieme pass. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. Aðalbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Karlsson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:8

39e minuut.
Daar is Karlsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ottósson rent richting de bal. Ottósson speelt de bal door. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:9

41e minuut.
Þorgrímsson probeert naar een medespeler te passen. Arnarsson geeft een hoge lob. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft de bal voor. Karpiniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:10

42e minuut.
Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:11

43e minuut.
Hrafnkelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arinbjörnsson is nu in balbezit. Arinbjörnsson geeft een hoge lob. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Aðalbjörnsson trapt de bal weg van het doel. Arinbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Aðalbjörnsson trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Höskuldsson de bal. Höskuldsson geeft een lange en hoge pass. Karpiniak is nu in balbezit. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Skarfar 75%, Þór 25%.
Heitir Skarfar - Þór 0:11

50e minuut.
Höskuldsson geeft een hoge lob. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft een lange en hoge pass. Karpiniak rent richting de bal. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Aðalbjörnsson trapt de bal weg. Próchniak kopt de bal weg. Arinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arinbjörnsson geeft de bal voor. Kessler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jóason passt de bal met de wreef. Gestsson is nu in balbezit. Gestsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:12

60e minuut.
Kessler rent richting de bal. Kessler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karpiniak de bal. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Aðalbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:13

61e minuut.
Klungelig pakt Bergþórsson de bal. Bergþórsson probeert naar een medespeler te passen. Ottósson is nu in balbezit. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Karpiniak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Höskuldsson de bal onder controle te krijgen. Þorgrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgrímsson geeft een hoge lob. Kessler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Próchniak verovert de bal door een tackle van achteren. Próchniak geeft een hoge lob. Ottósson heeft problemen om de bal te vangen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:14

70e minuut.
Arinbjörnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sigurbjörnsson is nu in balbezit. Kessler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kessler krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Arason met een snelle inworp. Daar is Sigurbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sigurbjörnsson probeert naar een medespeler te passen. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Höskuldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Höskuldsson probeert naar een medespeler te passen. Kessler rent richting de bal. Kessler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:15

82e minuut.
Karlsson rent richting de bal. Karlsson passt de bal in één keer door. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Hrafnkelsson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Höskuldsson probeert naar een medespeler te passen. Vernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernharðsson geeft een lange en hoge pass. Karpiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiniak draait met de bal, schiet en ... Aðalbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Skarfar - Þór 0:16

89e minuut.
Inworp. Þorgrímsson met een snelle inworp. Höskuldsson probeert naar een medespeler te passen. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler draait met de bal, schiet en ... Aðalbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Skarfar 72%, Þór 28%.
Heitir Skarfar - Þór 0:16