Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Empleados FC Cincopinosfc
Normal Tactiek nica
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Guido geeft een lange en hoge pass. Aranzábal is nu in balbezit. Rodas rent richting de bal. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranzábal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:1

3e minuut.
Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Râlea is nu in balbezit. Suazo begaat een overtreding. Suazo krijgt een gele kaart. Râlea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zappino met een snel genomen vrije trap. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski geeft een hoge lob. Rodas controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:2

8e minuut.
Zappino is nu in balbezit. Zappino geeft een hoge lob. Râlea met een sublieme pass. Norton bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Guido heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski passt de bal zonder na te denken. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zappino is nu in balbezit. Zappino passt de bal in één keer door. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:3

23e minuut.
Daar is Zappino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zappino geeft een hoge lob. Aranzábal heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Huertas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Mureşeanu speelt de bal door. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea geeft een hoge lob. Ponikowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Huertas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zappino heeft problemen om de bal te vangen. Zappino geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rodas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranzábal rent richting de bal. Aranzábal draait met de bal, schiet en ... Huertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:4

32e minuut.
Baeza speelt de bal door. Ponikowski is nu in balbezit. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 88%, Cincopinosfc 12%.
Empleados FC - Cincopinosfc 0:4

54e minuut.
Klungelig pakt Norton de bal. Suazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Norton probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Huertas trapt de bal weg. Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Zappino passt de bal zonder na te denken. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu geeft een lange en hoge pass. Ponikowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:5

57e minuut.
Zappino rent richting de bal. Zappino met een sublieme pass. Aranzábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Huertas bokst de bal weg. Daar is Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huertas bokst de bal weg. Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:6

60e minuut.
Zappino passt de bal met de wreef. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Aranzábal is nu in balbezit. Aranzábal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aranzábal rent richting de bal. Norton is nu in balbezit. Norton probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Rodas probeert de bal aan de voet te houden. Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mureşeanu heeft problemen om de bal te vangen. Suazo geeft een lange en hoge pass. Amorebieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Amorebieta passt de bal in één keer door. Râlea geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:7

72e minuut.
Sánchez met een sublieme pass. Castellón heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:8

74e minuut.
Zappino rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zappino. Zappino krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Muniella onderschept slim de pass. Muniella geeft de bal voor. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Huertas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Empleados FC - Cincopinosfc 0:9

83e minuut.
Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zappino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu passt de bal zonder na te denken. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Empleados FC 75%, Cincopinosfc 25%.
Empleados FC - Cincopinosfc 0:9