Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC ANFIELD LFC
10 mode Tactiek cork
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Michelazzi passt de bal met de wreef. Manolov met een sublieme pass. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Fermi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:1

13e minuut.
Bergkamp kopt de bal weg. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stefani passt de bal zonder na te denken. Manolov kan de bal niet met de borst controleren. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft de bal voor. Osiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Samaniego bokst de bal weg. Klungelig pakt Gyánó de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Manolov speelt de bal door. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çoban begaat een overtreding. Çoban krijgt een gele kaart.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Floch probeert naar een medespeler te passen. Araúz geeft een hoge lob. Bergkamp maakt een snoekduik en kopt de bal. Fermi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 63%, ANFIELD LFC 37%.
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:1

50e minuut.
Warnicki rent richting de bal. Warnicki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Məmmədoğlu met de inworp. Ferguson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu probeert naar een medespeler te passen. Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araúz geeft een hoge lob. Ferguson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Manolov met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Çoban krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Ferguson is nu in balbezit. Floch verovert de bal door een tackle van achteren. Floch passt de bal zonder na te denken. Tulus rent richting de bal. Tulus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Samaniego trapt de bal weg van het doel. Gollob kopt de bal weg. Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus rent richting de bal. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 46%, ANFIELD LFC 54%.
Bramley Moore FC - ANFIELD LFC 0:1