Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-29 18:21
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: B&N Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34619
B&N WALLACHIA
Atac Tactiek reserves
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.3 gemiddelde waardering 52.2
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vasko met een snelle inworp. Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lord is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda is nu in balbezit. Millet onderschept slim de pass. Millet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:2

16e minuut.
Visconde de Taunay passt de bal in één keer door. Roma rent richting de bal. Marini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marini krijgt een gele kaart. Roma is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Millet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel. Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Taroni is nu in balbezit. Taroni passt de bal zonder na te denken. Gil probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Chyba onderschept slim de pass. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een lange en hoge pass. Roma rent richting de bal. Roma schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Marini verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:3

30e minuut.
Vasko verovert de bal door een tackle van achteren. Vasko geeft een lange en hoge pass. Lord rent richting de bal. Lord schiet op doel. Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:4

32e minuut.
Hoàng Thành met een snelle inworp. Klungelig pakt Gil de bal. Gil passt de bal met de wreef. Taroni geeft de bal voor. Millet krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Taroni passt de bal in één keer door. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord draait met de bal, schiet en ... Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vasko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lord krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Taroni onderschept slim de pass. Taroni geeft de bal voor. Lord kopt de bal weg. Millet probeert de bal met de borst te controleren. Millet draait met de bal, schiet en ... Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Taroni onderschept slim de pass. Taroni passt de bal zonder na te denken. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:5

39e minuut.
Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành geeft een lange en hoge pass. Bordas kan de bal niet met de borst controleren. Roma is nu in balbezit. Roma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 77%, WALLACHIA 23%.
B&N - WALLACHIA 0:6

52e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal met de wreef. Ştefan rent richting de bal. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Daar is Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil passt de bal in één keer door. Lord is nu in balbezit. Lord schiet op doel. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:7

60e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal in één keer door. Roma is nu in balbezit. Roma draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:8

64e minuut.
Hoàng Thành geeft de bal voor. Millet rent richting de bal. Millet geeft een lange en hoge pass. Lord krijgt zijn hoofd ertegen. Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:9

66e minuut.
Erdemsoy rent richting de bal. Vasko verovert de bal door een tackle van achteren. Vasko geeft een hoge lob. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Bordas rent richting de bal. Roma verovert de bal door een tackle van achteren. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord draait met de bal, schiet en ... Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:10

76e minuut.
Erdemsoy heeft problemen om de bal te vangen. Visconde de Taunay onderschept slim de pass. Visconde de Taunay geeft een lange en hoge pass. Roma is nu in balbezit. Roma geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:11

80e minuut.
Millet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marini. Millet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cincă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoàng Thành met de inworp. Millet rent richting de bal. Millet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Popescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:12

88e minuut.
Roma onderschept slim de pass. Roma probeert naar een medespeler te passen. Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Lord haalt uit met een fantastische trap. Popescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:13

88e minuut.
Gheorghiu passt de bal met de wreef. Roma bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştefan. Ştefan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Roma heeft problemen om de bal te vangen. Popescu speelt de bal door. Hoàng Thành kopt de bal weg. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel. Popescu bokst de bal weg. Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
B&N - WALLACHIA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B&N 82%, WALLACHIA 18%.
B&N - WALLACHIA 0:14