Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België Venezuela
Venezuela 532wb Tactiek v532-3
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
82.5 gemiddelde waardering 78.1
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen incredible
magical Verdedigen brilliant


5e minuut.
Van de Vyver kopt de bal weg. Bolles met een sublieme pass. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft de bal voor. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Vervaet geeft een hoge lob. Becks kopt de bal weg. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken schiet op doel. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bocquet kopt de bal weg. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vrancken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vervaet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Becks maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Vrancken kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Salas geeft een lange en hoge pass. van Assel geeft een lange en hoge pass. Becks krijgt zijn hoofd ertegen. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Vrancken maakt een afschuwelijke overtreding. Vrancken krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Dupuis geeft de bal voor. Becks kopt de bal weg. Montenegro probeert de bal met de borst te controleren. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrancken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Quiroz neemt vlug de vrije trap. Mata is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dupuis. Dupuis krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bocquet geeft de bal voor. Becks kopt de bal weg. Schroyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroyen geeft de bal voor. Vrancken maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Salas kopt de bal weg. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vyver begaat een overtreding. Van de Vyver krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 45%, Venezuela 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - Venezuela 0:0

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schroyen zal de hoekschop nemen. Vrancken is nu in balbezit. Vrancken haalt uit met een fantastische trap. Osuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Venezuela 1:0

54e minuut.
Van de Vyver heeft problemen om de bal te vangen. Van de Vyver passt de bal zonder na te denken. Bocquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Becks maakt een snoekduik en kopt de bal. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Venezuela 2:0

56e minuut.
Dupuis geeft een lange en hoge pass. Vrancken bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz begaat een overtreding. Quiroz krijgt een gele kaart. Vrancken raakt geblesseerd tijdens het duel. Bocquet wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Henderyckx onderschept slim de pass. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel. Wyns probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
België - Venezuela 2:1

62e minuut.
Buitenspel voor Becks. Goede buitenspelval van de verdediging. Van Hauwaert komt het veld opgelopen. Bergh komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dugardein geeft de bal voor. Montenegro kopt de bal weg. Schroyen speelt de bal door. Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergh schiet op doel. Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Vrancken controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Vivas komt het veld opgelopen. Montana komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. van Assel rent richting de bal. van Assel geeft de bal voor. Olses geeft een lange en hoge pass. Gallardo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Narváez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Schroyen rent richting de bal. Schroyen passt de bal met de wreef. Bergh is nu in balbezit. Bergh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia passt de bal in één keer door. Montana is nu in balbezit. Montana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
België - Venezuela 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België 45%, Venezuela 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
België - Venezuela 2:2