Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scousers FC Yantra 1919
Scouser`sPressen Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 46.3
weak Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


17e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov passt de bal in één keer door. Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. Slavchev bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Yanchev de bal. Stankulov rent richting de bal. Yanchev begaat een overtreding. Yanchev krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nuzhniy is nu in balbezit. Nuzhniy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noev schiet op doel. Slavchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - Yantra 1919 0:1

35e minuut.
Mihailov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yanchev de bal. Stankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev schiet op doel. Slavchev bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zahariev met een sublieme pass. Daar is Banov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banov probeert naar een medespeler te passen. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev schiet op doel. Paal! Krustilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 59%, Yantra 1919 41%.
Scousers FC - Yantra 1919 0:1

51e minuut.
Linkov geeft een hoge lob. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov speelt de bal door. Noev rent richting de bal. Noev haalt uit met een fantastische trap. Slavchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - Yantra 1919 0:2

54e minuut.
Nuzhniy geeft een lange en hoge pass. Yanchev krijgt zijn hoofd ertegen. Noev probeert de bal aan de voet te houden. Mihailov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihailov haalt uit met een fantastische trap. Slavchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Nuzhniy probeert naar een medespeler te passen. Noev is nu in balbezit. Ilinov begaat een overtreding. Ilinov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Mihailov met een sublieme pass. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev schiet op doel. Slavchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Filemon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - Yantra 1919 0:3

90e minuut.
Nuzhniy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanchev rent richting de bal. Yanchev geeft een lange en hoge pass. Daar is Mihailov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihailov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Scousers FC - Yantra 1919 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scousers FC 52%, Yantra 1919 48%.
Scousers FC - Yantra 1919 0:4