Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ samoletite sarafovo
532 Tactiek 4ik4irik
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 42.7
weak Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vandenbroucke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:1

6e minuut.
Doeltrap. Frątczak trapt de bal weg. Shiskov kopt de bal weg. Lekov is nu in balbezit. Lekov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shiskov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski met een sublieme pass. Lekov is nu in balbezit. Lekov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
de la Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński speelt de bal door. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov draait met de bal, schiet en ... Frątczak bokst de bal weg.

28e minuut.
Peçini speelt de bal door. Nanchev is nu in balbezit. Vandenbroucke begaat een overtreding. Nanchev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Peçini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vandenbroucke is nu in balbezit. Vandenbroucke geeft een hoge lob. Kushev speelt de bal door. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kushev met de inworp. Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefanov geeft de bal voor. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Flotho is nu in balbezit. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vandenbroucke geeft de bal voor. de la Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Lekov is nu in balbezit. Lekov draait met de bal, schiet en ... Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 62%, samoletite sarafovo 38%.
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:2

62e minuut.
Klungelig pakt Gaszyński de bal. Flotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap. Frątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kushev met de inworp. Vandenbroucke rent richting de bal. Vandenbroucke met een sublieme pass. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov passt de bal in één keer door. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Frątczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:3

70e minuut.
Nanchev rent richting de bal. Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Lekov is nu in balbezit. Lekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt de la Ossa de bal. Lekov rent richting de bal. Lekov haalt uit met een fantastische trap. de la Ossa probeert de bal aan de voet te houden. Frątczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kushev neemt de hoekschop. Gaszyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:4

77e minuut.
Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Flotho is nu in balbezit. Gaszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gaszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:5

86e minuut.
Pyrzanowski passt de bal zonder na te denken. Lekov rent richting de bal. Lekov passt de bal met de wreef. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński schiet op doel. Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 63%, samoletite sarafovo 37%.
ФК СМИРНЕНСКИ - samoletite sarafovo 0:5