Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samoletite sarafovo ФК СМИРНЕНСКИ
4ik4irik Tactiek 532
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 26.8
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Barbukov is nu in balbezit. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski met een sublieme pass. Chwast rent richting de bal. Chwast haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Chwast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruggiero rent richting de bal. Chwast onderschept slim de pass. Chwast kan de bal niet met de borst controleren. Chwast schiet op doel. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserov passt de bal met de wreef. Pyrzanowski met een sublieme pass. Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Flotho geeft de bal voor. Karakashev kopt de bal weg. Klungelig pakt de la Ossa de bal. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 1:0

19e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe onderschept slim de pass. Uribe speelt de bal door. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Frątczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Chwast is nu in balbezit. Chwast haalt uit met een fantastische trap. Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ruggiero is nu in balbezit. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Chwast heeft problemen om de bal te vangen. Chwast schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pyrzanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chwast de bal. Chwast met een sublieme pass. Gaszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gaszyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vutkov is nu in balbezit. Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Borimirov is nu in balbezit. Nanchev onderschept slim de pass. Nanchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 36%, ФК СМИРНЕНСКИ 64%.
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 2:0

51e minuut.
Lekov rent richting de bal. Lekov met een sublieme pass. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 3:0

53e minuut.
Biserov is nu in balbezit. Biserov geeft de bal voor. Daar is de la Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Vandenbroucke passt de bal zonder na te denken. Lekov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flotho. Flotho krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Peçini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peçini passt de bal zonder na te denken. Vutkov speelt de bal door. Klungelig pakt Lekov de bal. Lekov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chwast is nu in balbezit. Paal!

69e minuut.
Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Shiskov speelt de bal door. Chwast is nu in balbezit. Chwast schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lekov probeert naar een medespeler te passen. Biserov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peçini. Peçini krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Borimirov passt de bal met de wreef. Peçini rent richting de bal. Peçini passt de bal zonder na te denken. Deyanov rent richting de bal. Deyanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Karakashev de bal. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 4:0

76e minuut.
Peçini is nu in balbezit. Peçini probeert naar een medespeler te passen. Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen. Chwast rent richting de bal. Chwast draait met de bal, schiet en ... Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ruggiero is nu in balbezit. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski speelt de bal door. Chwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ruggiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński schiet op doel. Frątczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Deyanov kopt de bal weg. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Flotho de bal. De bal raakt de paal. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 23%, ФК СМИРНЕНСКИ 77%.
samoletite sarafovo - ФК СМИРНЕНСКИ 5:0