Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samoletite sarafovo Scousers FC
4ik4irik Tactiek Scouser`sPressen
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten zwak
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Zahariev is nu in balbezit. Vandenbroucke verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov is nu in balbezit. Gaszyński onderschept slim de pass. Gaszyński schiet op doel. Slavchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Banov probeert naar een medespeler te passen. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaszyński haalt uit met een fantastische trap. Slavchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov met een sublieme pass. Terziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Terziev schiet op doel. Antonoloukas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 50%, Scousers FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
samoletite sarafovo - Scousers FC 0:0

46e minuut.
Terziev is nu in balbezit. Pyrzanowski begaat een overtreding. Terziev raakt geblesseerd tijdens het duel. Stankulov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Banov kopt de bal weg. Terziev heeft problemen om de bal te vangen. Terziev schiet op doel. Antonoloukas bokst de bal weg.

73e minuut.
Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov geeft een lange en hoge pass. Shiskov heeft problemen om de bal te vangen. Manev is nu in balbezit. Manev draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terziev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Scousers FC 0:1

77e minuut.
Borimirov met een sublieme pass. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski probeert naar een medespeler te passen. Terziev rent richting de bal. Terziev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pyrzanowski speelt de bal door. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samoletite sarafovo - Scousers FC 1:1

87e minuut.
Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kushev verovert de bal door een tackle van achteren. Kushev passt de bal in één keer door. Gaszyński rent richting de bal. Gaszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samoletite sarafovo - Scousers FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samoletite sarafovo 42%, Scousers FC 58%.
samoletite sarafovo - Scousers FC 2:1