Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ Yantra 1919
532 Tactiek 5-3-2
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten redelijk
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Linkov geeft een hoge lob. Noev kopt de bal weg. de la Ossa controleert de bal met de borst. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. Frątczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Yanchev controleert de bal met de borst. Ruggiero rent richting de bal. Mihailov met een sublieme pass. Noev is nu in balbezit. de la Ossa onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chenkov geeft de bal voor. Yanchev kopt de bal weg. de la Ossa is nu in balbezit. Yanchev rent richting de bal. Yanchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yanchev rent richting de bal. Yanchev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yanchev haalt uit met een fantastische trap. de la Ossa verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mihailov zal de hoekschop nemen. Noev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Yantra 1919 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 54%, Yantra 1919 46%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Yantra 1919 0:1

56e minuut.
Sutryk speelt de bal door. Klungelig pakt Mihailov de bal. Mihailov geeft een hoge lob. Spodzieja heeft problemen om de bal te vangen. de la Ossa probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nuzhniy zal de hoekschop nemen. Daar is Flotho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noev verovert de bal door een tackle van achteren. Noev schiet op doel. Frątczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
de la Ossa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihailov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sutryk geeft de bal voor. Noev springt en kopt de bal. Paal!

59e minuut.
Spodzieja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihailov met een snelle inworp. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov passt de bal met de wreef. Yanchev is nu in balbezit. Klungelig pakt Yanchev de bal. Yanchev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mihailov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaloyanov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Macy rent richting de bal. Noev verovert de bal door een tackle van achteren. Noev passt de bal in één keer door. Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nuzhniy rent richting de bal. Nuzhniy geeft een lange en hoge pass. Noev kopt de bal weg. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Daar is de la Ossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Yantra 1919 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 63%, Yantra 1919 37%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Yantra 1919 0:2