Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yantra 1919 ФК СМИРНЕНСКИ
5-3-2 Tactiek 532
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 27.9
good Schieten weak
solid Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Nuzhniy rent richting de bal. Nuzhniy passt de bal in één keer door. Yanchev probeert naar een medespeler te passen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Spătaru bokst de bal weg.

6e minuut.
Nanchev kopt de bal weg. Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Noev de bal. Noev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Yanakiev geeft een hoge lob. Nuzhniy is nu in balbezit. Nuzhniy speelt de bal door. Yanchev rent richting de bal. Yanchev schiet op doel. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzhniy passt de bal in één keer door. Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 1:0

20e minuut.
Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Ossa onderschept slim de pass. de la Ossa probeert naar een medespeler te passen. Yanchev rent richting de bal. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sutryk geeft een lange en hoge pass. Noev kopt de bal weg. Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev draait met de bal, schiet en ... Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 2:0

34e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Mihailov passt de bal zonder na te denken. Nuzhniy is nu in balbezit. Nuzhniy geeft een lange en hoge pass. Yanchev krijgt zijn hoofd ertegen. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Nuzhniy is nu in balbezit. Nuzhniy probeert naar een medespeler te passen. Noev heeft problemen om de bal te vangen. Noev haalt uit met een fantastische trap. Spătaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Radostinov de bal. Yanchev met een sublieme pass. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Deyanov probeert de bal met de borst te controleren. Sutryk is nu in balbezit. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Yanchev heeft problemen om de bal te vangen. Yanchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 39%, ФК СМИРНЕНСКИ 61%.
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 2:0

49e minuut.
Yanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev passt de bal met de wreef. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ... Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 3:0

51e minuut.
Mihailov is nu in balbezit. Mihailov geeft een lange en hoge pass. de la Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Yanchev is nu in balbezit. de la Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Mihailov passt de bal met de wreef. Nuzhniy rent richting de bal. Nuzhniy geeft een hoge lob. de la Ossa kopt de bal weg. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noev is nu in balbezit. Noev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Macy rent richting de bal. Yanchev onderschept slim de pass. Noev rent richting de bal. Noev schiet op doel. Spătaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 4:0

73e minuut.
Yanchev probeert de bal aan de voet te houden. Macy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yanchev. Yanchev krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Sutryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ruggiero ... Strafschop! Ruggiero krijgt een gele kaart. Noev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanchev kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 39%, ФК СМИРНЕНСКИ 61%.
Yantra 1919 - ФК СМИРНЕНСКИ 4:0