Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yantra 1919 samoletite sarafovo
5-3-2 Tactiek 4ik4irik
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 43.6
adequate Schieten adequate
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Chwast passt de bal zonder na te denken. Lekov rent richting de bal. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Noev is nu in balbezit. Aleksiev is nu in balbezit. Noev verovert de bal door een tackle van achteren. Noev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chwast passt de bal met de wreef. Aleksiev geeft een hoge lob. Lekov kopt de bal weg. Shiskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shiskov geeft een hoge lob. Videnliev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaszyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 0:1

35e minuut.
Kaloyanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuzhniy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuzhniy met een sublieme pass. Noev is nu in balbezit. Noev draait met de bal, schiet en ... Antonoloukas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 1:1

45e minuut.
Trifonov speelt de bal door. Kushev heeft problemen om de bal te vangen. Galabov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galabov krijgt een gele kaart. Vutkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Biserov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 67%, samoletite sarafovo 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 1:1

55e minuut.
Noev passt de bal in één keer door. Nuzhniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzhniy probeert naar een medespeler te passen. Noev rent richting de bal. Noev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 2:1

56e minuut.
Lekov passt de bal in één keer door. Kaloyanov rent richting de bal. Kaloyanov geeft een lange en hoge pass. Yanchev is nu in balbezit. Yanchev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Biserov rent richting de bal. Noev onderschept slim de pass. Noev passt de bal in één keer door. Yanchev rent richting de bal. Yanchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Nuzhniy rent richting de bal. Nuzhniy geeft een hoge lob. Shiskov geeft een lange en hoge pass. Lekov rent richting de bal. Lekov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Krachunov rent richting de bal. Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast passt de bal zonder na te denken. Lekov heeft problemen om de bal te vangen. Lekov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 2:2

73e minuut.
Aleksiev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kushev de bal. Kushev passt de bal in één keer door. Gaszyński is nu in balbezit. Gaszyński draait met de bal, schiet en ... Videnliev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 2:3

83e minuut.
Nuzhniy rent richting de bal. Nuzhniy passt de bal zonder na te denken. Vandenbroucke is nu in balbezit. Yanchev verovert de bal door een tackle van achteren. Yanchev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast onderschept slim de pass. Chwast geeft een lange en hoge pass. Lekov is nu in balbezit. Lekov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yantra 1919 59%, samoletite sarafovo 41%.
Yantra 1919 - samoletite sarafovo 2:4