Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ФК СМИРНЕНСКИ Scousers FC
532 Tactiek Scouser`sPressen
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten weak
average Passen adequate
good Verdedigen weak


2e minuut.
Radostinov rent richting de bal. Badev onderschept slim de pass. Badev passt de bal met de wreef. Terziev rent richting de bal. Terziev schiet op doel. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Deyanov is nu in balbezit. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov passt de bal zonder na te denken. Nanchev is nu in balbezit. Nanchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Badev rent richting de bal. Badev passt de bal zonder na te denken. Ruggiero is nu in balbezit. Manev onderschept slim de pass. Manev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Scousers FC 0:1

31e minuut.
Adrianov probeert naar een medespeler te passen. Badev rent richting de bal. Badev speelt de bal door. Terziev rent richting de bal. Terziev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Spătaru trapt de bal weg van het doel. Badev probeert naar een medespeler te passen. de la Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Terziev rent richting de bal. Terziev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Scousers FC 0:2

40e minuut.
Spătaru met een harde bal richting middenveld. Banov bereikt de bal nog maar net als eerste. Banov probeert naar een medespeler te passen. Terziev is nu in balbezit. Terziev draait met de bal, schiet en ... Spătaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК СМИРНЕНСКИ - Scousers FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 58%, Scousers FC 42%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Scousers FC 0:3

60e minuut.
Adrianov rent richting de bal. Zahariev rent richting de bal. Zahariev passt de bal met de wreef. Terziev is nu in balbezit. Terziev haalt uit met een fantastische trap. Spătaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Adrianov speelt de bal door. Zahariev probeert naar een medespeler te passen. Banov rent richting de bal. Banov geeft een lange en hoge pass. Manev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stankulov geeft een hoge lob. Spodzieja kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruggiero de bal. Terziev rent richting de bal. Terziev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК СМИРНЕНСКИ 55%, Scousers FC 45%.
ФК СМИРНЕНСКИ - Scousers FC 0:3