Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soviet Union SSSR SFRJ FC United of Manchester
Jos bolja Tactiek 442 peko
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
García Almendros met een sublieme pass. Daar is Arbana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Almendros rent richting de bal. García Almendros geeft een hoge lob. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Echeverri met een sublieme pass. Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:1

5e minuut.
Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. García Almendros verovert de bal door een tackle van achteren. García Almendros geeft een lange en hoge pass. Arbana krijgt zijn hoofd ertegen. Carewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:2

7e minuut.
Klungelig pakt Rukavytsya de bal. Ballone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renard. Renard krijgt een gele kaart. Ballone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rukavytsya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arbana maakt een snoekduik en kopt de bal. Carewicz bokst de bal weg.

8e minuut.
Palmeiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverri probeert naar een medespeler te passen. Arbana is nu in balbezit. Arbana schiet op doel. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Palmeiras is nu in balbezit. Echeverri onderschept slim de pass. Echeverri passt de bal zonder na te denken. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:3

22e minuut.
Echeverri probeert naar een medespeler te passen. García Almendros speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:4

25e minuut.
Garjelea passt de bal in één keer door. Echeverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverri speelt de bal door. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Carewicz bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manfron trapt de bal weg. Ballone kopt de bal weg. García Almendros geeft de bal voor. Pańczyszyn maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Palmeiras speelt de bal door. Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Almendros speelt de bal door. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ... Carewicz bokst de bal weg. Manfron rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Al-Tizieriani rent richting de bal. Al-Tizieriani geeft een hoge lob. Arbana kopt de bal weg. Pańczyszyn rent richting de bal. Pańczyszyn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
García Almendros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spalgenas komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Garjelea is nu in balbezit. Garjelea passt de bal zonder na te denken. Ballone met een sublieme pass. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:5

43e minuut.
Ballone bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman met een sublieme pass. Arbana rent richting de bal. Arbana draait met de bal, schiet en ... Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 81%, FC United of Manchester 19%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:6

50e minuut.
Plingman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobski met een sublieme pass. Pańczyszyn kopt de bal weg. Arbana rent richting de bal. Arbana schiet op doel. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pańczyszyn is nu in balbezit. Haeze rent richting de bal. Pańczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:7

57e minuut.
Echeverri rent richting de bal. Pańczyszyn is nu in balbezit. Pańczyszyn speelt de bal door. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:8

61e minuut.
Garjelea controleert de bal met de borst. Garjelea geeft een hoge lob. Arbana kopt de bal weg. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Echeverri geeft de bal voor. Carewicz probeert naar een medespeler te passen. Ballone kopt de bal weg. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Echeverri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garjelea geeft een hoge lob. Daar is Pańczyszyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:9

66e minuut.
Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hradský zijn tegenspeler op de grond. Kajganić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajganić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haeze heeft problemen om de bal te vangen. Palmeiras is nu in balbezit. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Renard is nu in balbezit. Rukavytsya verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya geeft de bal voor. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:10

73e minuut.
Arbana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ballone de bal. Baelum tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baelum krijgt een gele kaart. Ballone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ballone komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Inworp. Spalgenas met een snelle inworp. Bellet is nu in balbezit. Pańczyszyn onderschept slim de pass. Pańczyszyn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Bellet geeft de bal voor. Echeverri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverri geeft een hoge lob. Pańczyszyn krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Baelum de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn is nu in balbezit. Arbana is nu in balbezit. Arbana draait met de bal, schiet en ... Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Echeverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverri speelt de bal door. Arbana bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana draait met de bal, schiet en ... Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:11

88e minuut.
Ballone onderschept slim de pass. Ballone passt de bal zonder na te denken. Haeze bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbana verovert de bal door een tackle van achteren. Arbana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ballone rent richting de bal. Ballone geeft een lange en hoge pass. Daar is Haeze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn schiet op doel. Carewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 82%, FC United of Manchester 18%.
Soviet Union SSSR SFRJ - FC United of Manchester 0:11