Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Warta Zawiercie ANFIELD LFC
4-4-2A Tactiek cork
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
49.1 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
León rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Manolov neemt de hoekschop. Bergkamp krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Grzenkowski controleert de bal met de borst. Bergkamp is nu in balbezit. Grzenkowski begaat een overtreding. Grzenkowski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bergkamp is nu in balbezit. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komoróczy. Komoróczy krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Manolov onderschept slim de pass. Manolov geeft de bal voor. León heeft problemen om de bal te vangen. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel. Traxinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 0:1

31e minuut.
Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyánó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trevisan raakt geblesseerd tijdens het duel. Escalona neemt de penalty, wat een uithaal! Samaniego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 1:1

36e minuut.
Komoróczy met een sublieme pass. Klungelig pakt Grant de bal. Grant speelt de bal door. Daar is Trevisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan haalt uit met een fantastische trap. Samaniego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Grzenkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ferguson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bergkamp neemt zijn aanloop. Traxinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 1:2

40e minuut.
Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. Ferguson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ferguson rent richting de bal. Araúz geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 1:3

45e minuut.
Araúz is nu in balbezit. Araúz passt de bal in één keer door. León rent richting de bal. Ferguson verovert de bal door een tackle van achteren. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 52%, ANFIELD LFC 48%.
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 1:3

56e minuut.
Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trevisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyánó begaat een overtreding. Trevisan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trevisan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Bergkamp de bal. Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bergkamp krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Michelazzi geeft een hoge lob. Ferguson kopt de bal weg. Daar is Grzenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov met een snelle inworp. Məmmədoğlu geeft de bal voor. Bergkamp springt en kopt de bal. Traxinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Warta Zawiercie 57%, ANFIELD LFC 43%.
F.C Warta Zawiercie - ANFIELD LFC 1:3