Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCRB1923. WALLACHIA
Granar ! Tactiek reserves
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
54.7 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


24e minuut.
Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - WALLACHIA 0:1

40e minuut.
Gil geeft de bal voor. Baldelli heeft problemen om de bal te vangen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ... Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - WALLACHIA 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Roma de bal. Sesa verovert de bal door een tackle van achteren. Vasko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 49%, WALLACHIA 51%.
FCRB1923. - WALLACHIA 0:2

48e minuut.
Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Ocipka rent richting de bal. Roma onderschept slim de pass. Roma haalt uit met een fantastische trap. Cantona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - WALLACHIA 0:3

57e minuut.
Baldelli verovert de bal door een tackle van achteren. Baldelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Visconde de Taunay de bal. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap. Orava bokst de bal weg.

75e minuut.
Lord passt de bal zonder na te denken. Millet is nu in balbezit. Baldelli maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Baldelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baldelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Ocipka geeft de bal voor. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. bin Sakhtyani krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Visconde de Taunay onderschept slim de pass. Visconde de Taunay geeft een lange en hoge pass. Sesa is nu in balbezit. Roma onderschept slim de pass. Roma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 53%, WALLACHIA 47%.
FCRB1923. - WALLACHIA 0:3