Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turovia Turów Black Hawk United
maximus Tactiek IV liga
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 18
52.3 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Tombesi onderschept slim de pass. Tombesi probeert naar een medespeler te passen. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel. Pistorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Black Hawk United 0:1

5e minuut.
Gehrig speelt de bal door. Viola rent richting de bal. Viola passt de bal in één keer door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Inworp. Ciapalski met een snelle inworp. Skrzypiec speelt de bal door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Matias bokst de bal weg.

11e minuut.
Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Matias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turovia Turów - Black Hawk United 1:1

24e minuut.
Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski passt de bal met de wreef. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel. Pistorelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Black Hawk United 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 51%, Black Hawk United 49%.
Turovia Turów - Black Hawk United 1:2

59e minuut.
Tombesi passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Carabaş geeft de bal voor. Borges is nu in balbezit. Borges haalt uit met een fantastische trap. Pistorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Fijał rent richting de bal. Fijał geeft de bal voor. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Black Hawk United 1:3

66e minuut.
Gehrig is nu in balbezit. Viola rent richting de bal. Viola passt de bal in één keer door. Borges is nu in balbezit. Borges draait met de bal, schiet en ... Pistorelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Uğur geeft een hoge lob. Inworp. Tombesi met de inworp. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Tschanz onderschept slim de pass. Bulajski rent richting de bal. Bulajski met een sublieme pass. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel. Pistorelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borges maakt een snoekduik en kopt de bal. Pistorelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Borges controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ðức Nhân maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gehrig is nu in balbezit. Kokot onderschept slim de pass. Kokot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Black Hawk United 2:3

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciapalski met een snelle inworp. Skrzypiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzypiec schiet op doel. Davila maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diakoulas geeft een lange en hoge pass. Ciapalski kopt de bal weg. Daar is Tschanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turovia Turów - Black Hawk United 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 56%, Black Hawk United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turovia Turów - Black Hawk United 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Fijał is nu in balbezit. Fijał geeft een lange en hoge pass. Uğur rent richting de bal. Borges rent richting de bal. Borges haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

100e minuut.
Carabaş is nu in balbezit. Uğur verovert de bal door een tackle van achteren. Uğur geeft de bal voor. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges draait met de bal, schiet en ... Pistorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

102e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulajski met de inworp. Viola is nu in balbezit. Viola passt de bal met de wreef. Bulajski geeft de bal voor. Pistorelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 58%, Black Hawk United 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Turovia Turów - Black Hawk United 3:3

108e minuut.
Borges is nu in balbezit. Gorbacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges onderschept slim de pass. Borges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turovia Turów - Black Hawk United 3:4

119e minuut.
Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski met een sublieme pass. Ðức Nhân is nu in balbezit. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Uğur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turovia Turów 56%, Black Hawk United 44%.
Turovia Turów - Black Hawk United 3:4