Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-07 18:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: México Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13954
México Slovensko
LOBO1 Tactiek 532 WC
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
73.9 gemiddelde waardering 79.5
excellent Schieten brilliant
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


12e minuut.
Nezbeda probeert naar een medespeler te passen. Brestenský rent richting de bal. Loera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loera krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Fritzka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Verba komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Loera geeft de bal voor. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hrabina. Hrabina krijgt een gele kaart. Tavares raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Corona kopt de bal weg. Tavares rent richting de bal. Tavares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Loera verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Loera ... Strafschop! Loera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Johnson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brestenský neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:1

35e minuut.
Inworp. Cajhan met de inworp. Verba met een sublieme pass. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský draait met de bal, schiet en ... Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Verba geeft de bal voor. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondragón rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson schiet op doel. Gámez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kedravič verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orozco met de inworp. Tavares is nu in balbezit. Tavares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nezbeda geeft een hoge lob. Hrabina kopt de bal weg. Verba probeert naar een medespeler te passen. Brestenský rent richting de bal. Brestenský schiet op doel. Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Verba passt de bal zonder na te denken. Brestenský is nu in balbezit. Daar is Brestenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brestenský draait met de bal, schiet en ... Gámez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:2

44e minuut.
Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verba is nu in balbezit. Cajhan met een sublieme pass. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský schiet op doel. Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Johnson rent richting de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 55%, Slovensko 45%.
México - Slovensko 0:3

47e minuut.
Oteo met een sublieme pass. Escobedo is nu in balbezit. Verba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobedo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Kaščák geeft een lange en hoge pass. Verba kopt de bal weg. Brestenský heeft problemen om de bal te vangen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Orozco probeert de bal met de borst te controleren. Hrabina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brestenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brestenský schiet op doel. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:4

58e minuut.
Strámsky komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Brestenský is nu in balbezit. Brestenský geeft een hoge lob. Mondragón is nu in balbezit. Strámsky verovert de bal door een tackle van achteren. Strámsky schiet op doel. Gámez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:5

62e minuut.
Gallaga geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Corona stond buitenspel. Kaščák neemt vlug de vrije trap. Brestenský rent richting de bal. Brestenský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mondragón rent richting de bal. Gámez rent richting de bal. Gámez passt de bal in één keer door. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rusinák is nu in balbezit. Rusinák passt de bal met de wreef. Brestenský rent richting de bal. Brestenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:6

67e minuut.
Oteo probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Nezbeda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nezbeda krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Verba is nu in balbezit. Verba probeert naar een medespeler te passen. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský schiet op doel. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:7

76e minuut.
Hrabina kan de bal niet met de borst controleren. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan passt de bal in één keer door. Brestenský rent richting de bal. Brestenský haalt uit met een fantastische trap. Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Brestenský kopt de bal weg. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón passt de bal met de wreef. Strámsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Strámsky haalt uit met een fantastische trap. Gámez bokst de bal weg.

83e minuut.
Verba is nu in balbezit. Verba passt de bal in één keer door. Brestenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brestenský haalt uit met een fantastische trap. Gámez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
México - Slovensko 0:8

87e minuut.
Hrabina probeert naar een medespeler te passen. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan passt de bal zonder na te denken. Brestenský is nu in balbezit. Brestenský draait met de bal, schiet en ... Gámez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: México 65%, Slovensko 35%.
México - Slovensko 0:8