Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower Fc Rovezzanese
352 Tactiek Trio A
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.1 gemiddelde waardering 49.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Wojewoda passt de bal met de wreef. Miccicché rent richting de bal. Simeone onderschept slim de pass. Simeone geeft een lange en hoge pass. Dobrea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 0:1

3e minuut.
Santia is nu in balbezit. Santia geeft de bal voor. Simeone kopt de bal weg. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zizi met een sublieme pass. Sóspataki rent richting de bal. Sóspataki geeft een lange en hoge pass. Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone geeft de bal voor. Ren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sorotos de bal. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 0:2

6e minuut.
Santia passt de bal zonder na te denken. Simeone rent richting de bal. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Ribarov rent richting de bal. Ribarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sóspataki geeft de bal voor. Ribarov kopt de bal weg. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov geeft een lange en hoge pass. Dobrea krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Simeone probeert naar een medespeler te passen. Bettega is nu in balbezit. Santia onderschept slim de pass. Santia geeft de bal voor. Ribarov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chadwick probeert naar een medespeler te passen. Santia is nu in balbezit. Santia geeft een hoge lob. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Kırılmaz de bal onder controle te krijgen. Van Langhenhove geeft een hoge lob. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. Ren probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 0:3

16e minuut.
Zizi passt de bal met de wreef. Mita rent richting de bal. Sekielski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekielski haalt uit met een fantastische trap. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 1:3

22e minuut.
Ribarov geeft de bal voor. Amsterdamski kopt de bal weg. Kırılmaz met een sublieme pass. Zizi geeft een hoge lob. Ribarov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Miccicché passt de bal met de wreef. Wojewoda is nu in balbezit. Wojewoda passt de bal zonder na te denken. Sekielski rent richting de bal. Sekielski schiet op doel. Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bettega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita begaat een overtreding. Mita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 59%, Fc Rovezzanese 41%.
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 1:3

48e minuut.
Chadwick geeft een hoge lob. Sorotos rent richting de bal. Sorotos passt de bal in één keer door. Daar is Bouzaiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ren met een harde bal richting middenveld. Kırılmaz kopt de bal weg. Daar is Mita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sekielski heeft problemen om de bal te vangen. Chadwick verovert de bal door een tackle van achteren. Kırılmaz rent richting de bal. Kırılmaz draait met de bal, schiet en ... Armando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 2:3

62e minuut.
Ribarov kopt de bal weg. Sorotos heeft problemen om de bal te vangen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Ren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 2:4

67e minuut.
Daar is Bouzaiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiemi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amsterdamski de bal onder controle te krijgen. Ribarov rent richting de bal. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Bettega bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langhenhove onderschept slim de pass. Van Langhenhove geeft een hoge lob. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Wojewoda probeert de bal aan de voet te houden. Simeone rent richting de bal. Simeone passt de bal in één keer door. Ribarov rent richting de bal. Ribarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tostowski passt de bal met de wreef. Santia rent richting de bal. Santia passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel. Ren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Mita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mita geeft een lange en hoge pass. Bettega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 2:5

81e minuut.
Zeroual onderschept slim de pass. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Ribarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribarov haalt uit met een fantastische trap. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribarov is nu in balbezit. Ribarov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ren probeert naar een medespeler te passen. Kırılmaz kopt de bal weg. Zizi geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 2:6

84e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ren niet meer kan verder spelen. Åberg komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Sekielski rent richting de bal. Santia onderschept slim de pass. Santia geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 62%, Fc Rovezzanese 38%.
Bad Coast Tower - Fc Rovezzanese 2:6