Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-06 19:47
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Leśna Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1513
Reduta Bisztynek Renca Sporting
ania Tactiek Defend
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 31.3
solid Schieten average
average Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Wilczyk passt de bal zonder na te denken. Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter begaat een overtreding. Özmerter krijgt een gele kaart. Gherghel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montiel komt het veld opgelopen. Rucki met een snel genomen vrije trap. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Paal! Piskorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Papanikolaou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Özmerter de bal. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Özmerter kopt de bal weg. Wilczyk probeert de bal aan de voet te houden. Ballai rent richting de bal. Ballai draait met de bal, schiet en ... Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 0:1

23e minuut.
Mazurowski passt de bal met de wreef. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Piskorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 1:1

31e minuut.
Covaci rent richting de bal. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian passt de bal zonder na te denken. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki is nu in balbezit. Özmerter onderschept slim de pass. Özmerter geeft de bal voor. Ballai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Derka trapt de bal weg. Klungelig pakt Papanikolaou de bal. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Piskorz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 26%, Renca Sporting 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 1:1

46e minuut.
Daar is Özmerter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papanikolaou probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Bombardier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardier passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pendiye de bal onder controle te krijgen. Włodarz rent richting de bal. Włodarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 2:1

76e minuut.
Covaci geeft de bal voor. Tautschnig heeft problemen om de bal te vangen. Ballai verovert de bal door een tackle van achteren. Ballai haalt uit met een fantastische trap. Derka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 2:2

81e minuut.
Bombardier verovert de bal door een tackle van achteren. Bombardier passt de bal in één keer door. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pendiye geeft een hoge lob. Inworp. Mazurowski met de inworp. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jingtian kopt de bal weg. Suomenkylä bereikt de bal nog maar net als eerste. Suomenkylä passt de bal met de wreef. Włodarz rent richting de bal. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 27%, Renca Sporting 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reduta Bisztynek - Renca Sporting 2:2