Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-13 21:29
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Chucks death pit
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 27505
Chuck Norris FC ANFIELD LFC
Mid (2022) Tactiek cork
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 60.6
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Valderrama begaat een overtreding. Orbaiz Lesaka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albístegui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Săvoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Maghiran geeft de bal voor. Talbot kopt de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Araúz geeft een hoge lob. Talbot krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Albístegui met een sublieme pass. Lombardo is nu in balbezit. Lombardo passt de bal zonder na te denken. Orbaiz Lesaka geeft een lange en hoge pass. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

20e minuut.
Macleod passt de bal zonder na te denken. Talbot is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szulc ... Strafschop! Szulc krijgt een gele kaart. Talbot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macleod neemt de penalty, wat een uithaal! Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Talbot kopt de bal weg. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Czerwek is nu in balbezit. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerwek. Czerwek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 58%, ANFIELD LFC 42%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0

50e minuut.
Albístegui speelt de bal door. Flores is nu in balbezit. Flores speelt de bal door. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Sheringham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Czerwek met een sublieme pass. Amborsi is nu in balbezit. Amborsi geeft de bal voor. Talbot rent richting de bal. Talbot schiet op doel. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Montejo speelt de bal door. Amborsi kopt de bal weg. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui geeft een hoge lob. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szulc geeft de bal voor. Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amborsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amborsi geeft een hoge lob. Talbot is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuck Norris FC 62%, ANFIELD LFC 38%.
Chuck Norris FC - ANFIELD LFC 1:0